2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه پیمان زن گرفته؟

خب خیانت کرد دیگه به بهاره 

پیمان شاد و شنگول بود

بهاره داغون بود

اگه برفرض محال زنم نداشته باشه ولی دوست دختر رو داره 

مطمئن باشه داره باهاش زندگی میکنه 

این قضاوت نیس ولی کاملا آشکار 😐

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

اینم تبلیغ کرم مارک برند شرکت همسر جان تو اینستاگرام بهاره قبل ازدواج

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
خب خیانت کرد دیگه به بهاره  پیمان شاد و شنگول بود بهاره داغون بود اگه برفرض محال زنم نداشته ...

چطوری انقدر با اطمینان میگین

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}

ریخت یارو امروزی نیست. انگار با ماشین زمان رفته از دهه شصت برداشته آوردتش.الان کی آخه مو اینجوری میزنه یا ریش این مدلی؟ یه کاپشن خلبانی با یه شلوار پلیسه کم داره.

من با پیمان دارم مقایسه میکنم که میگم وگرنه اگه زمینه ذهنی نداشتم از شوهر قبلیش ،نمیگفتم😞

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».