2777
2789
عنوان

جوش بعد از اصلاح

263 بازدید | 9 پست

من با بند صورتمو بر میدارم و کل صورتم در حوش میشه روتین پوستی دارم ولی خوب بازم جوش میزنه 

اگر روتین خاص یا سرم ضد جوش خوبی میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنید🌹

ون با شمع و... پوست کشیده میشه تیغم مامانم استفاده کرد موهای صورتش زیاد شد رفت لیزر و اینم بگم که موهای صورتم لیزر جواب نمیده چون اونقدر زیاد نیست) 

زندگی؛ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلو بعد شیو چ با بند چ تیغ هرچی ژل الورا بزن قبلش حتما صورتتو بشور با شوینده

انجام میدم بندی که قراره باهاش اصلاح کنم هم با الکل تمیزش میکنم ولی بازم نمیدونم چرا

زندگی؛ 

انجام میدم بندی که قراره باهاش اصلاح کنم هم با الکل تمیزش میکنم ولی بازم نمیدونم چرا

الوورا هم میزنی؟

بعدش با الکل چرا تمیز میکنی الکل پوستتو خشک میکنه بیشتر جوش میزنه

من همه ی راه هارو رفتم هرکی هرچی گفت امتحان کردم ولی فایده نداشت.اصلاح ک میکردم فرداش صورتم شروع میکرد ب خارش و جوشای ریز زیاااد میزدم بعد همونا میشدن چرکی و بزرگ

ی ارایشگره بهم گفت بعد از اصلاح تا ی روز ب پوستت هیچی نزن حتی آب یعنی هیچی.حتی سعی کن عرق هم نکنی.اینو امتحان کردم جوش نزدم اصلاااا

تو هم امتحان کن بعد ار اصلاح هیچی ب پوستت نزن

وقتی هم اصلاح کردی رو بالشتیتو بشور ک تمیز باشه 

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 
الوورا هم میزنی؟بعدش با الکل چرا تمیز میکنی الکل پوستتو خشک میکنه بیشتر جوش میزنه

نه امتحانش نکردم 

خوب چون نخ تمیز نیست و آلودس برای همین فقد نخپ با الکل تمیز میکنم بعد که خشک شد ازش استفاده میکنم

زندگی؛