2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر هیچ دیتی نداشتم😂

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

وااای وای روز اول امان از دیت اول  بابا پارتنرم قبلا رفیقم بود ولی خب ندیده بودیم همو ۴ ماه رفیق و دیگ قرار شد ببینیم  همو البته پیشنهاو داد و بعدش رفتیم سر دیت ولاای این خیلی بد از باباش تعریف کرده بود من خیلی از باباش میترسیدم جای اون😂😂😂 بعد رو نیم کت بودیم تو پارک من دوستش و اون وسط بود من اینور دوستشن اونور سررریع برگشت سمت دوستش گفت وااای  بابام اقااا منم بابای اینو ندیده بودم ک پا گذاشتم ب فرار یکی داشت اونور رو منقل کباب میزد پام رفت رو منقل رفتم بغل مرده افتادم روش وای اصلا نگم از خجالت مردم پارتنرم انقد بلند میخندید صداش کل پارکو برداشته بود ی سال میگف میخندید ابروم رفت😂😂😂

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

وااای وای روز اول امان از دیت اول بابا پارتنرم قبلا رفیقم بود ولی خب ندیده بودیم همو ۴ ماه رفیق و د ...

دیت دومم همین بدبختی بود رفتیم ی جایی ماشینو کنار جوب پارک کرد من هواسم نبود اومدم پیاده شم افتادم تو جوب😂😂😂😂انقد بهم خندید ک نگم برات بعد خودش رفت از کناریمون فندک بگیره  نگا میکرد. ب من با کله پاش خورد ب سنگ خورد زمین اخ جیگرم خنک شددد😂😂😂😂😂

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

وااایی 😂😂😂

اصلا ببین ابروم رفت نمیدونم چطوری از بغل مرده بلند شدم😂😂 فقط یادمه پام رفت تو منقل سوخت و افتادم بغل مرده 😂😂😂 ینی انقد اینا خندیدن بهم خندیدن ک دیگ ابروم رف