2777
2789

سلام عزیزای دلم،شب همتون بخیر ممنون میشم اگه تاپیکمو دیدید نظرتونو بگید

من ی ترم دیگه دانشگاهم تموم میشه ولی حقیقتا رشته دانشگاهم ک کارش توی کارخونه هاست رو دوست ندارم میخواستم توی یکی از حرفه های آرایشگری دوره ببینم ولی میکاپ و رنگ و... هزینه دوره اشون زیاده و بنظرم دوره ناخن و مژه رو میتونم هزینه اشو بدم میشه دوستایی ک تو این لاین ها فعالیت دارن نظرشونو بگن من بدونم توی کدوم لاین وارد بشم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به عنوان یه ارایشگر میگم اینکارو نکن

ارایشگری جوریکه جا افتاده شبیه اون چیزی که واقعا هست نیس

یه سری سودجو اومدن پکیج بفروشن تبلیغ کردن رویا فروشی کردن مردمم میرن هرچی سرمایه س میدن به ارایشگرا تهش پشیمون میشن

ارایشگری خاک خوری داره حداقل یکسال باید از جیبت بدی مواد گرون بخری رایگان کار کنی سرپا ایستادن زیاد داره پنج شیش ساعت یا مواد مضر برای ریه و پوست

و هرکسیم ازش درامد نداره بیخود گول نخورین

ناخنکارم ولی حرفه ای نیستم. درامدم کمه ولی اگه کارم حرفه ای بود قطعا مشتری خوب میاد. من میخوام برم ا ...

یعنی طراحی اینا انجام‌میدید من آخه همیشه رشته لم ریاضی بوده هیچ وق طراحی نکردم بنظرتون میتونم وارد حرفه اش بشم؟

به عنوان یه ارایشگر میگم اینکارو نکنارایشگری جوریکه جا افتاده شبیه اون چیزی که واقعا هست نیسیه سری س ...

وای پس چیکار کنم؟آخه بنظرم آرایشگری شغل خوب مناسبی برای خانما اومد😔

یعنی طراحی اینا انجام‌میدید من آخه همیشه رشته لم ریاضی بوده هیچ وق طراحی نکردم بنظرتون میتونم وارد ح ...

اره بابا طراحی خاصی نمیخواد. برای طراحیش هم میشه کلاس رفت تکنیک داره بعدم هزینه طراحی روی ناخن بالاس خیلی ها بخاطر هزینش ساده میزنن

سلام عزیزم ناخن درامدش خیلی خوبه و پرطرفدارتره چون هرماه انجام میشه نه فقط مراسمات خاص 

من از ترکیه اومدم  تهران پیش یک مربی ناخن رفتم خیلی خیلی راضی بودم و فوق العاده خوب و کامل خصوصی یادم داد و اخلاقش هم خوب باحوصله و رفع اشکال تا چندین ماه و خلاصه میتونم بگم حرفه اییه پیج اینستاگرامشو میزارم برات اگه خواستی آموزش ببینی حتما ازش سوال کن قیمتش به نسبت آموزش کاملش خوبه 

nailartist_sanaz1

تل هم 09351090977