2777
2789

بچها من با یه پسری درارتباطم چند ساله و چند وقته میخواد بیاد خواستگاری اما بخاطر درس من فعلا عقب انداختیم

فقط مامانش میدونه و خانواده من دیگه جز اینا کسی نمیدونه 

تو یه شهر زندگی میکنیم اما اصالتا اهل یه شهر دیگست ک شوهر دخترعمومم اهل همونجاست

امروز دخترعموم زنگ زد گفت خوابتو دیدم دیشب گفتم چی

گفت خواب دیدم رفتم شهر شوهرم اینا داشتم تنها قدم میزدم یهو تورو دیدم ازت پرسیدم اینجا چیکار میکنی گفتی ازدواج کردم دیگه شوهرم اینجاییه😬

بنظرتون تعبیرش چیه چرا باید این خوابو ببینه دخترعموم؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
بو بردع

یعنی خواب ندیده؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ی جایی شنیده میخواد از زیر زبونت بکشه

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
از ی جایی شنیده میخواد از زیر زبونت بکشه

عجب😂😂

خواب نبوده احتمالا کسی به گوشش رسونده خواسته زیر زبون تو بکشه

اخه کسی نمیدونه ک جز خودمون😕

اخه کسی نمیدونه ک جز خودمون😕

بد بین نباش ممکنه واقعا خواب دیده باشه

منم ازین خوابا دیدم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بحث خواب شد ،شوهر میگه قبل دوستیمون یه شب خواب دیده بود دوتاییمون رو تخت ،انقدرم براش واقعی بود که وقتی بیدار شده نمیدوسته خواب بود یا واقعی🤭😂کل روز هنگ بوده طفلی

شاید مال شمام همینه

از یک جایی متوجه شدن...در خوشبینانه ترین حالت ممکن، ٩٠ درصد مواردی که یک نفر به شما میگه فلان خواب را دیدم، واقعیت نداره و خوابی در میون نیست...معمولا قصد دارند حرفی را غیر مستقیم مطرح کنند...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
والا مادر شوهر من هر وقت می خواست خر کنه شب قبلش خواب شوهر مرحومش زو دیده بود که می گفت فلان کار پس ...

😂😂

بحث خواب شد ،شوهر میگه قبل دوستیمون یه شب خواب دیده بود دوتاییمون رو تخت ،انقدرم براش واقعی بود که و ...

منم خواب رو تخت دیدم😂😂