2777
2789
عنوان

قبلا میومدیم نی نی سایت

119 بازدید | 9 پست

قبلا میومدی نی نی سایت حداقل از هر ده تا مطلب پنج تاش بارداری و بچه داری و خلاصه مثل اسمش مربوط به نی نی و مادر بود!

الان از هر صدتا تاپیک ۹۹ تاش یا مادرشوهر خواهرشوهریه😂

یا شوهرم اینه و اونه 😂

یا حس ششمی 🤢🤢🤢

یا کنکوری 😂

اون وسط مسطا شاید یکمم از بارداری و بیمارستانایی که میرن و شرایط قبل و بارداری باشه😅😂

من میخوام برم زایمان فکر کنم روم نشه وسط بحثاتون تاپیک بیمارستان و بارداری و اینا بزنم 😂😂😅😅😅🤚🤚🤚

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی چرت شره

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ببخشید دا😂 بریم ما؟!/:

نفرمایید مزاح بود بیشتر

ولی مثلا خود من دنبال بیمارستان هایی بودن تاپیکا همه مال سال ۹۷،۹۹ و اینا اصلا انگار بعدش کسی نزاییده بود 😅😅😅😂😂😂

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بحث مادرشوهر اینا که همیشه بود بیشتر بحث طلاق و خیانت و دوست پسز والا

این‌حس‌ششم مزخرف ! حالا اونو میگیم از سر درماندگی و کمک و راهنماییه ولی این حس ششم! حالمو بهم‌میزنه

یا بیاید بگید میشه یا نمیشه

یا درمورد صورتم نظر بدید !

اخ اخ قول میدم اگ ی روزی زاییدم تاپیک بزنم😂💔

من الان شرم‌نیابتی دارم رفتم زایمان تاپیک‌بزنم یا نه

وسط. این بحثاشون مزاحم نشم 😂😂

ناراحتی جمع کن از نینی سایت برو😁😂قدم نورسیده پیاپیش مبارک❤

مارو دور نندازید 🫡😂

مرسی تشکر 🥰