2777
2789
عنوان

تجربه من از تبخال تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 23971 بازدید | 27 پست
سلام دوست عزیز من چهار روزی هست مبتلا شدم نمی دونم چکار کنم دکترم رفتم ولی اصلا خوب نمیشم خسته شدم خ ...

عزیزم تا میتونی بدنتو خشک نگه دار چن روزی استراحت کن دامن بپوش وقتی میری سرویس یاحموم بعدش بدنتو با سشوار خشک کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان

من از مرداد پارسال تا حالا هی تبخال تناسلی میگیرم هرماه هی خوب میشه موندم چیکار کنم دیگه

طبق تجربیاتم بهتون بگم که قرص اسیکلوویر ۴۰۰ و مترونیدازول باید ۸ ساعت یبار مصرف کنین

پماد اسیکلوویر رو روی زائده بزنین و دستتون به جای دیگه نزنین که منتقل میشه و بلافاصله دستتون و بشورید

من خواهرم رفته بود دکتر پوست بهش گفته بود تو پتاسیم پر منگنات بشین اندازه یه دونه ماش از پودر پتاسیم پرمنگنات رو بریزه تو یه تشت اب و ده دیقه الی یربع داخلش بشینه،که من انجام دادم همه اینا رو تقریبا ۴-۵ روزه خوب شدم

ولی واسه پرمنگنات از دکتر سوال کنین خدایی نکرده بدتر نشید

و در اخر قرص های مولتی ویتامین مصرف کنین،حتی وقتی تبخالتون خوب شد باز مصرف کنین و در طول دوره اصلاااا گریه نکنین من ماه های اول گریه میکردم و استرس داشتم از یه دونه شده بود شیش هفت تا 

ولی حالا دیگه عادت کردم اصلا گریه نمیکنم و یه دونه میزنه خوب میشه

من همیشه وقتی پریود میشم میزنه نمیدونم بخاطر نوار بهداشتیه یا نه

راستی رابطه جنسی هم نداشته باشید تا خوب بشید❤️

روزای اولی که متوجه شدم و فکر میکردم جوش هستش، به خاطر همون عفونتی که داشتم هر ۸ساعت به مدت ۳ روز مت ...

سلام عزیزم میشه در خاستم قبول کنید منم همین شرایط دارم تست اچ پی وی دادم و منفیه ولی دکترم هیچ دارویی نداده بهم ۵۰روز همینطوری گذشته ولی نگرانم عکس دونه ها رو به یکی از پیج های مامایی فرستادم گفت تبخال تناسلیه شمام میتونید ببینید و بگین شمام همین وضع داشتین یا نه 

روزای اولی که متوجه شدم و فکر میکردم جوش هستش، به خاطر همون عفونتی که داشتم هر ۸ساعت به مدت ۳ روز مت ...

اول بدنم میخارید بعد این دونه های شبیه پوست واژنم در اومدن قرمزه ولی موقع دفع ادرار سوزش دارم و درد میکنه وقتی دست میزنم حتی خط شلوارم میکشه روش دردم میگیره عفونت دارم 

سلام دوست عزیز من چهار روزی هست مبتلا شدم نمی دونم چکار کنم دکترم رفتم ولی اصلا خوب نمیشم خسته شدم خ ...

سلام ببخشید شما تبخالتون بهتره دیگه عود نداشتید درمان جدید ک قطعی باشه پیدا نکردید