یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پوستتو هم زمان بارداری هم بعدش باید چرب نگه داری تا ترک نخور
روغن بادام.کنجد .زیتون.نارگیل هر شب بزن ۱۵ دقیقه ماساژ بده
روغن بیواویل اصلم گیر بیار روزا بزن
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
تخم کدو کاژان عالیه برا ترک بارداری چه قدیمی چه اینکه بخای جلو ترکها و بگیری
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
منم فعلاً ترک نخورده فکر کنم هم تو بارداری ترک نخوره مهمه و هم بعدش باید دید تا ماه آخر باید صبر کرد دیگه.
من که کرم ماستالا
روغن بایو اویل
روغن زیتون
روغن نارگیل
روغن بادام
روغن ویتامین e
روغن شتر مرغ
کرم شتر مرغ
روغن بچه
ژل آلوورا
همه رو می زنم از همون هفته ی اول تا الان تا ببینم چی می شه هر چند ژنتیک حرف اول رو می زنه.
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!