2821
2789
عنوان

خدایی دوستای شمام اینجورین

46 بازدید | 12 پست

برای تولدش رفتم یه گیف پول خیلی شبک و گرون خریدم تولدم که شد یه دسبند ۲۰ تومنی بهم داد

روز دخترم رفتم براش تل خریدم به جای اینکه بگه دستت درد نکنه گف چفدر ولخرجی 

اونم بهم یه دفتر چه داد

بهش گفتم مبخوام برم کبلا نگام کرد گف خوب مبارکه بعد پیش مامانش گف نگاه کن ما تا قمم نمیتونیم بریم

از کربلا اومدم زیارت قبول چه عرض کنم هیچی نگف🤨🧐بعد مامانم میگه مامانش به مت زنگ زده حالا سوعاتی بهش بده اونم یه بار رفت قم برات اورد 

براچی به یه همچیت آدممی که  حتی نمیتونه زیارت قبول بگه سوغاتی بدم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل از شماست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
چرا فکرمیکنی دوستته؟بااین‌چیزایی که تعریف کردی بنظرم حتی اون ترو یه رفیق ساده نمیدونه

تنها کسی که تو کلاس باهاشه منم 

من هنه حرفامو بهش میگم 

ولی خودمم میدونم اون یک دوست واقعی نیس دیگه اصلا خوشم نمیاد باهاش حرف بزنم

بعد این آدم دوستت هست. بدون هیچ کس خارج از خانواده اش رفتار نمیکنه. اینا چرتکه دارن تو روابطشون. نه تنها خودش بلکه خانواده اش. وقتش بشه همین آدم تورو به ی پوست خیار می فروشه. ازش دور شو. سوغاتی هم نیاوردم. سر همین باهات کات میکنه

بعد این آدم دوستت هست. بدون هیچ کس خارج از خانواده اش رفتار نمیکنه. اینا چرتکه دارن تو روابطشون. نه ...

دقیقا 

خیلی ناراحت شدم من خیلی رفتم براش گشتم یه کیف پول خریدم واقعا گرون قیمت گفتم عیب نداره دوستمه دیگه ولی اون برای من ..

دقیقا خیلی ناراحت شدم من خیلی رفتم براش گشتم یه کیف پول خریدم واقعا گرون قیمت گفتم عیب نداره دوستمه ...

اشتباه میکنی حرفاتو بهش میگی. چه جراتی داری به این آدم اعتماد میکنی. بعد از روی دلسوزی هم باهاش دوستی. مادرم همیشه میگه دوستت باید از خودت بهتر باشه که بتونه ارتقا بده سطح فکرت رو. باهاش بمونی میشی عین اون

اشتباه میکنی حرفاتو بهش میگی. چه جراتی داری به این آدم اعتماد میکنی. بعد از روی دلسوزی هم باهاش دوست ...

دقیقا همش بهم میگه تو ولخرجی در صورتی که اصلا اینطور نیست 

من دوست دارم شیک بگردم یا مثلا دوست دارم برم مسافرت یا بیرون ولی اون میگه فقط باید بشبنی خونه هیچکاریم نکنی😑

چرا؟؟؟

چون تو دوست اونی

اون از دشمن هم دشمن تره

اون برا تو رفیق نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز