2777
2789

نوروبیون چون همش ویتامینه خیلی میسوزه 

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتن درد داره من زدم درد نداشت ک

خدایا شکرت زیااااااد....😍🥺 اگه دوس داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرس جای دوری نمیره مهربون💕🦋 یا جبار ، یا اعظیم ، یا رحیم ، یا رحمان ،یارزاق 🦋💕 
واقعا؟🥲

آره 

ولی اینقدررر مفیده که فکرشم نمیکنی 

دردش یه ثانیه هم نمیشه 

با لیدوکائین بزن 

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

بهتره قرصش رو مصرف کنی سر خود هم استفاده نکن برای بدن ضرر داره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
پرستاره گفت با لیدوکائین نمیشهخودشم گفت خیلی درد دارهمنم پاشدم اومدم خونه

منکه همیشه با لیدوکائین میزنم 🫤

واااا چرا برگشتی دیونه ..دردش عادیه

من دوماهی یه بار واسه پوست و موهام میزنم 

دکتر داده بهم گفته حتما بزن

پس اشکالی نداره فقط سر خود این دارو نباید مصرف شه 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
گفت اثر نمیکنهدردت نمیاد؟

شایدم

هه دردم نمیاد؟😂 من اینقدر بد آمپولم که نگو

با هزار تا زور و التماس و گریه آمپول میزنم😂 ولی خب مداوم میزنم چون برا دیسک گردنم هم خوبه

منکه همیشه با لیدوکائین میزنم 🫤واااا چرا برگشتی دیونه ..دردش عادیهمن دوماهی یه بار واسه پوست و موها ...

این اشتباه رو نکن اگه زود زود نروبیون بزنی هم اثر نمیکنه هم باعث کبد چرب میشه فقط کسایی که کم خونی دارن یا کمبود ویتامین B دارن باید گاهی بزنن