الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا یکیو میبینی به عمرش مسواک نزده ولی یه دندون خراب هم نداره
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
دوست من ب عمرش مسواک نزده بودهیچ کدوم دندوناش خراب نبود چندوقت پیشم کامپوزیت کرد گفتم حیف دندوناش
قدر نمی دونن
منکه کامپوزیت و لمینت جواب نمیده
مستقیم باید یرم سراغ دندون مصنوعی
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
نه اون مصنوعیا که در میاد،اونا که ۳۰ تومنه.من ازینا میگم که داخل لثه پیچ میشه. زنعموم قبل عید قیمت گرفته بود میگفت دوروبر ۳۰۰ میشد اونجوری ،اونم رفته بود همین ۳۰تومنی معمولیارو گذاشته بود
با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم