2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم

نصف عمرمو داشتم مسواک میزدم 

نصف دیگشو هم تو دندونپزشکی ها گذروندم  

هیچوقت هم همه دندونام سالم نبودن 

حالا یکیو میبینی به عمرش مسواک نزده ولی یه دندون خراب هم نداره

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

منمنصف عمرمو داشتم مسواک میزدم نصف دیگشو هم تو دندونپزشکی ها گذروندم هیچوقت هم همه دندونام سالم نبو ...

من خیلی رعایت میکردم، ولی تو این چن سال اخیر سوهان نابودشون کرد

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
اره دیگه ماها دندوناموب درد نخوره من ۲۳ سالمه همش نابوده اینو درست میکنم اون درد میگیره

😓

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

منم.دلم میخواد همه رو بکشم بجاش مصنوعی کاشت وثابت بذارم. ولی ۳۲ سالمه ومجرد، زشته. پولشم ندارم البته ۳۰۰،۴۰۰ تومن

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
منمنصف عمرمو داشتم مسواک میزدم نصف دیگشو هم تو دندونپزشکی ها گذروندم هیچوقت هم همه دندونام سالم نبو ...

دوست من ب عمرش مسواک نزده بود

هیچ کدوم دندوناش خراب نبود چندوقت پیشم کامپوزیت کرد گفتم حیف دندوناش

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
منم.دلم میخواد همه رو بکشم بجاش مصنوعی کاشت وثابت بذارم. ولی ۳۲ سالمه ومجرد، زشته. پولشم ندارم البته ...

مصنوعی کی شد سیصد تومن؟؟😱

ی رفیق دارم سالی ی بار مسواک میزنه دهنش بو توالت ۱۰۰ ساله رومیده دوتا بچه داره و ی شوهر وسواس 

دندوناش عین صدف سفید هستند و سالالم بدون زره ای سیاهی

اون وقت من یکسره تو دندون پزشکی هستم و نخ دندون و مسواک دو بار روزی ب تایم دو دقیقه میزنم خلال و دهانشویه استفاده میکنم بازم خرابن همش😵‍💫

دوست من ب عمرش مسواک نزده بودهیچ کدوم دندوناش خراب نبود چندوقت پیشم کامپوزیت کرد گفتم حیف دندوناش

قدر نمی دونن 

منکه کامپوزیت و لمینت جواب نمیده 

مستقیم باید یرم سراغ دندون مصنوعی

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مصنوعی کی شد سیصد تومن؟؟😱

نه اون مصنوعیا که در میاد،اونا که ۳۰ تومنه.من ازینا میگم که داخل لثه پیچ میشه. زنعموم قبل عید قیمت گرفته بود میگفت دوروبر ۳۰۰ میشد اونجوری ،اونم رفته بود همین ۳۰تومنی معمولیارو گذاشته بود

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم