2777
2789
عنوان

عرب زبان ها یه لحظه لطفا

752 بازدید | 25 پست

من میخوام زبان عربی یاد بگیرم کسی میتونه راهنمایی کنه از چه طریقی میتونم یاد بگیرم؟ و اینکه زبان عربی کشورهای مختلف مثل الجزیره قطر امارات و عربستان با هم فرق داره؟ 

Belle سابق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین لهجه ای که میتونی یاد بگیری بنظر لهجه شامی هستش ،که اکثر کشورهای عربی اونجوری حرف میزنن ، عربستان هم فصیح حرف میزنن مخصوص خودشونه ، عربی عراقی هم شبیه فارسی افغان هاست😅 قشنگترین لهجه شامیه

خودم عربم، راه های زیادی هست ، بله توی تلفظ اون ها هم باهم فرق میکنه صحبت کردن هاشون

کدوم رو باید یاد بگیرم که همه متوجه بشن؟ من خارج از ایران زندگی میکنم و محل کارم معمولا عرب ها هم میان بیشتر از عربستان و قطر

Belle سابق

سلام عزیزم شما میشه بفرمایید چه جوری برنامه ریختین برای درس خوندن با متاهلی سخت نبود ؟

من تازه متاهل شدم شاغلم هستم نمیخوام بچه دار شم ولی ۹۷ ارشد گرفتم با ترس میخوام شروع کنم 

شما تو یکی از این تایپیکا نظر گذاشته بودین  مزاحمتون شدم

سلام عزیزم شما میشه بفرمایید چه جوری برنامه ریختین برای درس خوندن با متاهلی سخت نبود ؟من تازه متاهل ...

خواهش میکنم عزیزم پیشاپیش برات آرزوی موفقیت دارم. من پسرم دو سالش بود که ارشد قبول شدم و اون تایم کلاس ها مجازی بود سخت بود ولی درس رو همون روزی که میگرفتم میخوندم و همیشه قبل از جلسه کلاس مرور میکردم، شبا قبل از خواب فایل های درسام رو تو گوشی مرور میکردم از هر فرصتی استفاده میکروم برای مطالعه درس هام ولی هیچ وقت برای شب امتحان نمیذاشتم چون وقتی متاهل باشی ممکنه تو ایام امتحان مهمون بیاد یا جایی دعوت شی پس باید جوری باشی که حتی بدون مطالعه هم قبولیت تو امتحان حتمی باشه. راستی من الانم دارم درس میخونم تو کشور خارجی و به زبان انگلیسی و آلمانی، هنوزم خیلی سخته ولی باز با این روش دو ترمی که گذشت رو تاپ استیودنت شدم تو کلاس 😁

Belle سابق
وای مرسی عزیزم خیلی از صحبتت انگیزه گرفتم دکتری هم میخونید؟

توی ایران دکتری قبول شدم و دو ترم هم خوندم دانشگاه علامه، ولی بعد مهاجرت کردم و تغییر رشته دادم 

Belle سابق
چه جوری مهاجرت می کنید واقعا ینی از کجا اول شروع کردین و کجا مهاجرت داشتین و الان راضید یا خیر من ا ...

من تحصیلب مهاجرت کردم و الان حدود یکساله ساکن اتریشم قطعا شرایط با ایران قابل قیاس نیست و  راضیم هر چند که دلتنگ پدر و مادرم هستم

Belle سابق