2777
2789
عنوان

خانوما بیاید میخام نذری بدم

428 بازدید | 14 پست

من دوسالی میشه که ارادت خاصی به امام حسین پیدا کردم😢نمی‌دونم چرا . وقتی ماه محرم میشه دلم میخواد نذری بدم پارسال حلیم پختم . امسالم گفتم ی کارتن کیک بخرم پخش کنم . تو همین فکر بودم که دوست مامانمو دیدم خانومه شوهرش بیکاره وضع مالی خیلی بدی دارن دیدم داره گریه می‌کنه مهمون اومده خونشون هیچی نداشت بخره . مامانم از سر دلسوزی ی مقدار کمی زد به کارتش خیلی خوشحال شد . حالا منم میگم همون پولی که میخام بدم کارتن کیک بخرم . بدم ب اون 

چطورع؟ به نیت امام حسین . مطمئنم یجایی دستمو میگیره 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا این نذر قبوله و دست محتاج واقعیش میرسهقبولت باشه حتما همین کارو کن❤😍

ما خودمون تا یکی دوماه پیش همین وضع ایشون داشتیم از بس وضع مالی بدی داشتیم الان یکم بهترشدیم ولی دیگه درونحدم نیست که خوبه خوب باشیم وگرنه بیشتر هواشو میداشتم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

ما خودمون تا یکی دوماه پیش همین وضع ایشون داشتیم از بس وضع مالی بدی داشتیم الان یکم بهترشدیم ولی دیگ ...

کار خوبی میکنی عزیزم در حد توانت کمک کن مطمئن باش خدا هم دستتو میگیره

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

نمیدونم چون اعتمادم رو به همه به خاطر کساني که آه ووناله میکنن و مردم رو با مظلوم نمایی فریب میدن از دست دادم .

افرادي من و دوستام رو تیغ زدن با گریه و ناله که ادعا میکردن نون شب ندارن صدای گریه و دعوای خودشون و شوهرشون رو برام پخش می‌کردن  بعد تا به کارتشون مبالغ میلیونی میزدم غیبشون میزد  میرفتن تا دوباره یه داستان جدید پیدا کنن و منم متاسفانه هر بار احساساتی میشدم و میگفتم حتما بدبختن دیگه .بعد ها فهمیدم شگردشون این بوده 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

نمیدونم چون اعتمادم رو به همه به خاطر کساني که آه ووناله میکنن و مردم رو با مظلوم نمایی فریب میدن از ...

در ادامه صحبت دوست عزیزم بگم خدمتتون استارتر شما الان توی این گرما یه کیک و ابمیوه ی خنک ببری سر چهار راه ها پخش کنی بین کودکان کار امام حسین خیلللللللی خوشحال تر میشن تا اینکه خدایی نکرده تو دام یه شیاد بیفتی که با اشک تمساح ریختن گولت زده 

منم هر سال هم ماه رمضان هم محرم نذری زیاد میدم 

امسال تصمیم دارم برم توی چند تا بیمارستان و بپرسم و به مریض هایی که برای ترخیص پول کم دارن و نمیتونن تسویه یه کمکی بکنم 

قطعا نمیتونم برای تعداد زیادی این کارو بکنم اما حتی اگر شده دو نفر هم باشن خیالم راحته که نذرم ادا شده و دو تا خانواده رو خوشحال کردم و پولم خرج تاتوی ابرو و رژ لب و گوشیِ یه بی اصل و نسب نشده😊😉

.Pain🔥you made me a believer

در ادامه صحبت دوست عزیزم بگم خدمتتون استارتر شما الان توی این گرما یه کیک و ابمیوه ی خنک ببری سر چها ...

سلام عزیزم.  ان شاءالله نذرت قبول باشه و همیشه مسبب خیر برای کمک به نیازمندان واقعی باشید     

منم بعضی وقتا میوه و کیک و تنقلات بسته بندی میکنم بیرون که می‌رم  به بچه هایی که دستمال کاغذی و لیف میفروشن یا شیشه های ماشینا رو اصرار میکنن تمیز کنن میدم . حداقل میدونم یه خوراکی طی روز میخورن .

چون متاسفانه پدر و مادرا و یا اونایی که از این بچه ها سو استفاده میکنن پولاشون هم میگیرن 

کمک به ترخیص بیماران نیازمند هم ایده ی خیلی خوبیه .خدا خیرتون بده عزیزم.💖💖💖💖💖🤍🤍🤍🤍🤍

سلام عزیزم. ان شاءالله نذرت قبول باشه و همیشه مسبب خیر برای کمک به نیازمندان واقعی باشید منم بع ...

سلام عزیزم

دقیقا 

اون بچه ها واقعا گناه دارن

من چند باری غذا درست کردم براشون بردم مثل ساندویچ کتلت و اینا خیلی ذوق میکنن الهی بگردم😢کاش کار بیشتری از دستم بر میومد براشون

پای نذر که بیاد وسط کلی کار هست که میشه کرد به جز پول دادن به غریبه ای که نمیشناسیم 

کمک به بیمارای نیازمند یکی از بهترین کارراس اصلا قلب آدم آرامش میگیره 

من چند روز پیش مطب اطفال بودم دخترم رو برده بودم چکاب یه خانمی دخترش رو آورده بود دخترش طفلی بیماری پوستی داشت داروهایی که دکتر نوشته بود همه خارجی بودن 

بیچاره رفته بود داروخانه و برگشته بود به دکتر التماس میکرد مشابه ایرانیش رو بنویسه که ارزون بشه دکتر هم میگفت فایده نداره ایرانیش😢

من بهش گفتم خانم جمع داروت چقدر میشه گفت اینقد گفتم نمیخواد عوض کنب نسخه ات رو بیا بریم داروخانه بگیرم برات 

بردمش داروخانه با دختر نازش 

داروش رو گرفتم بهش دادم از ته دلش بهم گفت الهی خیر ببینی😍 و من میدونم که خیر میبینم مطمئنم😊

.Pain🔥you made me a believer

سلام عزیزمدقیقا اون بچه ها واقعا گناه دارنمن چند باری غذا درست کردم براشون بردم مثل ساندویچ کتلت و ا ...

الهی  خدا خیرت بده دختر خوش قلب    .ان شاءالله هزاران برابر کار قشنگت به زندگیتون برگرده