2777
2789

بچها پاسال دهم بودم الان میرم یازدهم تو همون مدرسم هستم براتون نگم چقدر سخت بود چقدر از مدرسه برمیگشتم زار میزدم بچها بخدا خیلی بد بود هیچ دوستی نداشتم.هیچی کنارم نمی‌نشست هرکیم میشست فقط ۱ روز بود دعوامون میشد میرید بهم میرفت ی جای دیگه میشت زبون نداشتم حرف بزنم نمیدونم از اون دخترا ک دیدین تو کلا بی سرو زبانن همه بهشون حرف میزنن تا تو کلاس چیزی میگن می‌خندن جرعت نداشتم چیزی بگم سوال بپرسم بهم میخندیدن 

بعضی وقتا حتی دعوا فزیکم داشتین باهم ولی من نتونستم برم جلو امسالم تو اون کلاسم.....

الان بچها ی روز من میخاستم جلو بشینم آقا صندلی خالی بود ب والا 

دختره ک باعث می‌شد کنارم بزنه کرد جیغ داد برو انور صندلیم پرت می‌کرد 

عزت نفس ندارم 

آخرشم رفتم سر جام 

فک کنین چقدرررر سختم بوده بخدا ن پاچه خار بودم ن چیزی پایه تر بودم ولی خب ....خیلی دوس دارم مث اونا باشم جواب معلما رو بدون ترس بدم خلاصه همه ضدم بودن

نمیتونم برم ی مدرسه دیگه ل معلما عادت کردم و میترسم برم اونجا 

چی کار کنم امسال با بچها الان میترسم نزارن برم جلو بشینم ،،

چجوری رفتار کنم تروخدا بگین

برا این مشکلم برم مشاوره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جواب همرو میدم

اگر کسی توی مدرسه بی احترامی بکنه برام مهم نیس مدیر باشه همکلاسی باشه ملم باشه هیچ فرقی نداره جوابشونو میدم!

ولی شرایط منم از لحاظ دوست اینت مثل توعه

با این تفاوت که دوست صیممی من توی کلاسمه و خیلی اذیت میشم

بنظرم از اون مدرسه برو

دوستان عزیز ، کاربری دست دو نفر هستش!🩵با تشکر

حتما برو مدرسه دیگه

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

از این پاچه پارها مام داشتیم 

قربانی خانواده های سمی و بی مسولیت هستن 

اگه شرافتت اجازه میده مثل خودشون باش 

اگرم نه باید بیخیال باشی و قوی 

تکبر در مقابل متکبر عبادت است :امام علی (ع)

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

از این پاچه پارها مام داشتیم قربانی خانواده های سمی و بی مسولیت هستن اگه شرافتت اجازه میده مثل خودشو ...

نمیتونم،نمیشه هرچی تلاش می‌کنم پره چشام اشک میشه صدام میلرزه 

چجوری قوی اخه؟

منم دوازدهمم‌ 

دقیقا کپی تو ام 

از راهنمایی تو مدرسه همیشه تنهام 

تو دبیرستان سر این موضوع چهار تا دبیرستان عوض کردم 

اونا منو زدن ، منم اونا رو کتک زدم 

به امید رفتن به کربلا روز هامو سپری میکنم🍃 

باید بتونی مشکلتو با زبون حل کنی

سعی کن با زبون نرم بادوستات صحبت کنی،گذشت داشته باش

کلاسهای فن بیان شرکت کن تو این تابستونی

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

تو پس فردا میخای وارد جامعه بشی اگ اونجا حقتو بخورن میخای مثه ماست نگاه کنی اعتماد بنفستو ببر بالا ب ...

چی بگم چ گوهی بخورم 

حتی تابستونم کوفتم شد آنقدر درگیرشدن بودم 

ت میگی چجوری رفتار کنم جرعت نداشته باشن چیزی بگن

منم دوازدهمم‌ دقیقا کپی تو ام از راهنمایی تو مدرسه همیشه تنهام تو دبیرستان سر این موضوع چهار تا دبیر ...

من مترسم اونا زیادن و من تک الان همن وضیت 

چجوری رفتار کنم کسی جرعت نداشته باشه چیزی بهم بگه؟