2777
2789
عنوان

مگه ما برده آقایون هستیم

4379 بازدید | 161 پست

کلا چهارده سکه؟؟؟؟ یعنی تهش ۶۰۰ میلیون؟؟؟

اگ کسی بخواد بیشتر بگیره باید مالیات بده 😑😑

حق حضانت، حق طلاق، حق صیغه، حق ممنوع خروج کردن زن توسط شوهرش و .....

دو روز دیگ کتکت بزنه باید پدرت در بیاد تا بتونی تو ایران ثابت کنی....

الان یه خونه تو بدترین جای شهر کم کم کم یه میلیارد هست

دو روز دیگ آقا دلش هوای یه زندگی مجدد میکنه و راحتم میتونه بچه رو بگیره و اندازه یه نصف خونه مهر بده و تمام؟ یعنی اندازه دو تا ماشین پراید😂😂

بعدش این همه جون کندن بعد بری یه خونه رهن کنی و چهار تا وسیله بگیره و تنها زندگی کنی؟؟؟

و زندگی رو بذاره واسه آقایی؟

واقعا قانون گذار را فکر کردن ما برده مرداییم؟

حداقل کفشو میذاشتن اندازه یه خونه نه ۱۴ سکه

متاسفم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ربطی به مهریه نداری خودتو نمیخوای بفروشی که یه مرد با سکه ۶۰۰ تا ام میتونه بلانسبت حیوون باشه یه مرد با سکه ۱۴ تا میتونه فرشته باشه شما بگرد دنبال آدم خوب وگرنه زن که کالا نیست بفروش بره هرکی بیشتر بخرتش

عزیزم تو وقتی میری تو زندگی مشترک یعنی چشت دنبال مهری و این چرت و پرتا نیست اون حق هایی که میگی همه به عنوان شرط ضمن عقد می تونی بگیری الان من حق طلاق و محل سکونت و کارو تحصیلو.... همشو دارم مهریه ندارم فقط هرچی از این به بعد دربیاریم نصف نصفه مگه ما کالاییم که بخوایم قیمت بزاریم رو خودمون

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃

دوستان مخالف مهریه قابل توجهتون مهریه فقط واسه این نیست که فردا روزی شوهر بده خیلی اتفاقات میفته که ممکنه شوهر نباشه و تو بتونی از طریق مهرت حداقل ارثی که سهمته رو بگیری چون اگه حتی وارث تنها زن باشه اموال به دولت میرسه .

عزیزم ربطی به مهریه نداری خودتو نمیخوای بفروشی که یه مرد با سکه ۶۰۰ تا ام میتونه بلانسبت حیوون باشه ...

مساله این نیست

در ایران با قوانین مزخرف ایران مهریه واجبه

حتی با بهترین زندکی و‌بهترین همسر

مخصوصا به خاطر قوانین ارث