2777
2789

سلام دوستان

من تازه عضو شدم..تنها هدفم از اومدن به اینجا این بود که نمیتونم تو دنیای واقعی به کسی بگم چه مشکلی تو زندگیم پیش اومده تا برام دعا کنن💔

چیزی که چند ساله آرزوی منه و الان دیگه جز دعا هیچ تلاشی نمیتونم براش کنم..چیزی که بنظر محال میاد ولی خودم امید دارم😭😭

ازتون خواهش میکنم برام صلوات بفرستین من به تنها آرزوی زندگیم برسم شاید خدا دعای شماها رو مستجاب کنه😭🧡

(ممنون میشم نپرسین آرزوم چیه💔)

ازشب اول محرم ۴۰ شب زیارت عاشورا بخونید به این روش یاساده 

از امام صادق علیه السلام روایت شده که فرمودند : هر کس زیارت عاشورا را بخواند و یک مرتبه «اَللَّـهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِم ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد،…» را تا آخر بگوید و بعد «اللهم العنهم جمیعا» را ۹۹ مرتبه تکرار کند، و در سلام هم همین‌طور یکبار، «اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِ اللهِ، وَعَلَي الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنآئِكَ،…» را تا آخر بخواند و بعد ۹۹ بار ؛ «اَلسَّلامُ عَلَي الْحُسَيْنِ، وَعَلي عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ، وَعَلي اَوْلادِ الْحُسَيْنِ، وَعَلي اَصْحابِ الْحُسَيْنِ.» را تکرار کند، چنین شخصی، مثل کسی‌ست که تمام لعن و صلوات را یک‌صد مرتبه تا آخرش گفته است.

ازشب اول محرم ۴۰ شب زیارت عاشورا بخونید به این روش یاساده از امام صادق علیه السلام روایت شده که فرم ...

ممنون عزیزم.. هر روز زیارت عاشورا و کلی دعای دیگه میخونم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.. هر روز زیارت عاشورا و کلی دعای دیگه میخونم😭😭

دوست خوبم من چندسال پیش بااین روش که ازشب اول ماه محرم شروع کردم تاچهل شب حاجت خیلی باارزش ومهم گرفتم شبا میخوندم یه گروه ۹ نفره داریم روبیکا ازدوستان سایت هستن قراره ازشنبه شب شروع کنیم اگه خواستین شماهم عضو بشین اگه نه همین روش رو خودتون ازشنبه شب شروع کنین من روزپنجم حاجت گرفتم 

دوست خوبم من چندسال پیش بااین روش که ازشب اول ماه محرم شروع کردم تاچهل شب حاجت خیلی باارزش ومهم گرفت ...

خداروشکر..عزیزم من روبیکا ندارم ولی امتحان میکنم ممنونم ازتون🧡

حاجت شما محال بود؟😢

برات صلوات فرستادم قشنگم ان شاءالله حل بشه زودتر

میشه شماهم برای من دعاکنین خیلی گرفتارم

الهی که حضرت زهرا دستی بکشه به زندگیت و ارامشی هدیه کنه به قلبت که بگی این همه خوشبختی رو خدایا شکر که معجزه کردی😍🤍

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

خداروشکر..عزیزم من روبیکا ندارم ولی امتحان میکنم ممنونم ازتون🧡حاجت شما محال بود؟😢

بااعتقاد کامل بخون ازشنبه شب شروع کن شب اول محرم، شبا بخون حاجت من آرزوی هرکسی بود