2777
2789

ما پدرمون طلاق گرفته از مادرمون 

دو تا دختریم یکی مون نزدیک ۱۸ یکی مون دو سه سال بزرگ تر  

مادر مون اصلا مسئولیت مارو نداره 

نه جهاز میده بهمون نه سیسمونی 

کلا انگار هم مادر نداریم هم پدر 

آوازه مامان مون هم پیچیده همه میدونن مدتی صیغه میشه 

به نظر تون کسی میاد خواستگاری دختر با این شرایط ؟ 

ممکنه عاشق مون بشی کسی 

ما دست کسی هم بهمون نخورده و هر دو سالم و آبرو داریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگاری سنتی احتمالش خیلی کمه عزیزم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

اگه پیش مامان و بابات زندگی میکنین که نه کسی نمیاد ولی اگه مستقلی یا خونه مادربزرگی زندگی میکنین اره چرا کسی نیاد خواستگاری

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
اره عزیزم اونی ک باید ببینه شما با هم فرق دارین میبینه لطفا فقط به مامانت بگو صیغه مردهای متاهل نشه

ما بهش بگیم قبض رو بده کتک میخوریم 

تو کاراش نمیشه دخالت کنیم 

ممنون خیلی ندلم میخواد باور کنم و واقعیت داشته باشه 

که ماهم مثل دخترا بقیه شانس ازدواج داریم 

کاشکی واقعا یه مرد آبرو دار بیاد هم واسه خواهرم هم من 

سنش هم مهم نیست اتفاق مرد و پخته باشه بهتره که زندگی جمع کن باشه 

اگه پیش مامان و بابات زندگی میکنین که نه کسی نمیاد ولی اگه مستقلی یا خونه مادربزرگی زندگی میکنین اره ...

با مامانم زندگی میکنیم 

ولی خودش تقریبا دو روز تو خونه س 

من و خواهرم تمهایم

ما بهش بگیم قبض رو بده کتک میخوریم تو کاراش نمیشه دخالت کنیم ممنون خیلی ندلم میخواد باور کنم و واقعی ...

منم بچه طلاقم عزیزم و اطرافیانم درگیر اعتیاد و .. اصلا ی روزم فکر نمی‌کنم من خوشبخت نمیشم فقط باید فکرت درگیر ازدواج نباشه زمانی که خدا برات در نظر گرفته درسته

یک عدد چپی 

با مامانم زندگی میکنیم ولی خودش تقریبا دو روز تو خونه س من و خواهرم تمهایم

سعی کن با خواهرت کم کم مستقل بشین درست نیست این حرفو بزنم ولی آبروی تو و خواهرت هم الکی میره هرچی بیشتر پیش مامانت بمونین میشین آش نخورده و دهن سوخته 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
سعی کن با خواهرت کم کم مستقل بشین درست نیست این حرفو بزنم ولی آبروی تو و خواهرت هم الکی میره هرچی بی ...

آخه کسی به ما خونه نمی‌ده ! 

مادرم هم تنها بهش خونه نمی‌دن 

میریم برای خونه اون میگه طلاق گرفتم و دوتا دختر دارم 

و یک خانواده ابرو داریم 

برای همین خونه میدن بعدش که برادر تموم شد چادرسو برمیداره و آرایش می‌کنه و به صاحب خونه هم میگه فوضولی نکن برو یکسال دیگه خونه تحویل بگیر 

ماهم بخوابم مستقل بشیم بهمون خونه نمی‌دن

همین صاحب خونه مون سر پسرش می‌ترسه 

همش میخواد زود بریم 

چون می‌دونه پسرش هیزه 

تازه مامانم با شوهر همین خانوم هم دوست شده اینم خانومه نمیدونه 

خیلی زندگی داغونی داریم