2777
2789

این خاطره ای که میگم واسه دوسال پیشه حاضرم جون مامانمو قسم بخورم که دارم راستشو میگم🤌🏻

که من خواب بودم حس کردم یکی دستشو گذاشت رو دستم آروم سرمو از زیر پتو آوردم بیرون دیدم خواهرمه موهاشم تو‌صورتشه که معلوم نبود چهرش حتی لباسهای خواهرمم تنش بود بعد رو تختو نگاه کردم دیدم خواهرم خوابیده از ترس سریع رفتم زیر پتو گریه میکردم زبونم بند اومده بود یهو تصمیم گرفتم فرار کنم برم پیش مامانم داشتم میرفتم یهو صدای تق اومد پشت سرمو نگاه کردم دیدم کلاهم برعکس شده با دوو رفتم پیش مامانم صدام در نمیومد😐

شاید خواب دیدی  نترس 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حس کردم روح یا ج.ن بوده

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

شنیدم روح واضح نیست شبیه هالست منم حس میکنم جن باشه اخه تو خونمونم وقتی تنها بودم خیلی صدا میومد صدا ...

فقط همون یباربود؟ انرژی منفی توخونه نبود؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

فقط همون یباربود؟ انرژی منفی توخونه نبود؟

اره فقط یبار اونو دیدم 

شاید بوده هرچی هست الان نیست دیگه شایدم خیلی کمتر شده

پارسال هم رفتیم یه روستا پر باغ بود شب بود ما بالای وانت نشسته بودیم دست جیغ هورا اینا 

یهو هممون دیدیم یچیزایی تو هوا سریع رد شد یکی قهوه ای بود یکی تیره تر قشنگ هممون دیدیم اصلا معلوم نبودن فقط رد شدن هممون کپ گرفتیم نشستیم البته روستاهه هم توش شنیده بودم این چیزا داره😐