2777
2789

گفته تا اخر این ماه میره

کلی با این رفتارش شک کردم حس میکنم نیمخواد بره

خیلیم بده و اذیت میکنه ارامش نداریم از دستشون

چندبار شنیدم صداشو یکی ک میاد خونه رو ببینه الکی عیب میذاره رو خونه و مثلا میگه دستشوییش خرابه و دیوارش داره خراب میشه و این حرفا ولی اینجوری نیست 

اوناهم ندیده میرن میگن نمیخوایم

شوهرم خیلی بی خیاله هرچی میگم پیگیر باش اینو بیرونش کن میگه ولش کن خودش میره

چیکار کنم این بره بیرون حالم ازش بهم میخوره

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی مشتری میاد تو هم همراهش باش گفت اینجور و اونجور بگو واسه همینه شرتون رو کم نمیکنید؟؟؟

خیلی رفت و امد دارن من ک نمیفهمم دقیقا کی میان فقط امروز ک کنار پنجره بودم صداشو شنیدم ی بار دیگم بنگاهی ب شوهرم گفته بود هرکی رو اوردم این میپرونه

کسانی که میان خونه رو ببینن شماره خودت رو بده و همراهشون برای بازدید برو .

شوهرم ب بنگاهی گفته با همون بیان 

اونم ادرس اینجارو میده خودشون میان میبینن

یکی دوروز قبل اتمام قراداد برو شورای حل اختلاف شکایت کننره بیرون یه ماه مهلت میدن بعد میندازنشون بیر ...

من مبتونم برم یا شوهرم باید بره؟

خوب این اشتباه هست دیگه مستاجر موعد قراردادش شد که میره شما مشتری میبری برای بازدید خودت توضیح میدی ...

قرار بوده پنجم این ماه بره نرفته گفته تا اخر ماه میرم گفتم بذار چندتا بیان خونه رو ببینن ک اینم پاشه بره انگار نمیخواد بره

به بنگاهی بگو قبل اومدن برای بازدید با خودمون هماهنگ کن که من یا شوهرم حتما باشیم

اره باید خودم ب فکر باشم شوهرم ک انگار ن انگار