گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2627 عنوان سوره حشر 113 بازدید | 11 پست برای حاجت روایی(ازدواج موفق)سوره حشر بخونم یا دعای معراج کدوم از این دوتا؟ میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده 1403/04/14 | 09:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
efgoddess عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1139 معراج رو حفظ بكن ورد زبونت باشه مدام بخون يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
علیرضاجون عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 8116 هردوخوبه.ولی سوره خشر بهتره.موقع خوندن سه ایه اخر که اسامی خداوند هست دستتو روی سرت بزار و بخون بعد طلب حاجت کن
گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2627 معراج رو حفظ بكن ورد زبونت باشه مدام بخون ببخشید زدید کارشناس ارشد مالیمن لیسانس علوم پایه دارممیخواستم برای ارشد مدیریت مالی و بازاریابی اینا بخونم بنظرتون خوبه کار گیرم میاد؟ میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده
nabattallaee84 عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 5014 من سوره حشر رو واس خونه خریدن و اینا شنیدم خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”
efgoddess عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1139 ببخشید زدید کارشناس ارشد مالیمن لیسانس علوم پایه دارممیخواستم برای ارشد مدیریت مالی و بازاریابی اینا ... بله بازار كارشون خوبهبا علوم پايه اموزش و پروش شركت نكردي؟ يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2627 بله بازار كارشون خوبهبا علوم پايه اموزش و پروش شركت نكردي؟ نه خب آزمون اموزگاری هست آسونه ولی دوست ندارمدبیری هم سخته قبول شدنشبخوام برای اون بخونم برای ارشد میخونممیشه بگید توی مدیریت کدوم گرایشش بهتره؟استراتژیک بازار یابی و....شما الان کار دارید؟ میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده
efgoddess عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1139 نه خب آزمون اموزگاری هست آسونه ولی دوست ندارمدبیری هم سخته قبول شدنشبخوام برای اون بخونم برای ارشد م ... من كارشناسي حسابداري خوندم ارشد مديريت صنعتيتو حيطه مالي تخصص دارم فعاليت ميكنم كلا رشته هاي مديريت و حسابداري بازار خوبي دارند مديريت مالي رو من خودم بيشتر ترجيح ميدم يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
efgoddess عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1139 اطلاعات از ازمون اموزگاري داري در اختيارم ميذاري؟مثلا كي ازمونش هست منابع چي هست؟براي خواهرم ميخوام يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2627 اطلاعات از ازمون اموزگاري داري در اختيارم ميذاري؟مثلا كي ازمونش هست منابع چي هست؟براي خواهرم ميخوام راستش نمیدونم یکی از فامیلامون آزمون آموزگاری داد یه هفته براش خوند قبول شد...ولی خب بعضیاهم چندماه وقت میزارن قبول نمیشندبیری تو نت زدم منابعش کل درسای تخصصی دانشگاهم بودانگار که بخوای کنکور بدی اینجوریه میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده
گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2627 من كارشناسي حسابداري خوندم ارشد مديريت صنعتيتو حيطه مالي تخصص دارم فعاليت ميكنم كلا رشته هاي مديريت ... تو شرکت کار میکنین؟ میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده