2777
2789
عنوان

توروخدا اگه میدونید جواب بدید

155 بازدید | 15 پست

تو خواب دیدم حاملم و وقتی که وکتر برا زایمان داده رسیده رفتم و دکتر گفت یکم زوده ولی اشکال نداره 

زایمان کردم و بچم به دنیا اومد 

من باکره ام تعبیرشو کسی میدونه دلشوره گرفتم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اسی

بارداری دختر مجرد در خواب، تعبیر نیکویی دارد. اگر شما یک دختر باکره و مجرد هستید و در خواب دیدید که نوزادی به دنیا آورده بودید، این خواب به معنای این است که کار خوبی انجام خواهید داد که تا مدت ها از نام شما به خوبی و کردار نیک یاد خواهند کرد.

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌️ 
سلام اسی بارداری دختر مجرد در خواب، تعبیر نیکویی دارد. اگر شما یک دختر باکره و مجرد هستید و در خواب ...

ممنونم عزیزم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
والا دلیلش و نمیدونم خیلی سردر نمیارم

یعنی پس کلا مال همه اینجوری میشه مشکلی نداره اخه توصفحه چت هم داشتم پیام میدادم زد شما از حساب کاربری خارج شدید بعدش دوباره کاربری زدم وارد شدم مشگلی نداره

زایمان در خواب دختر مجرد

تعبیر زایمان کردن یک دختر جوان و مجرد در خواب و رویا، ممکن است اشاره به جدایی ومتارکه از عشق زندگی اش باشد. این خواب برای یک دختر مجرد که تا کنون شوهر نکرده است، تعبیرش ناراحتی و غم است. ممکن است اتفاقات و جریان هایی پیش بیاید که شما را کمی بهم بریزد، اما کاملا موقتی خواهد بود.

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S