2777
2789
بیشتر میچسبه عربی با یه چوب

عالیه😑💃😂

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خوشحال میشم دوست جدید و هم اتاقی پیدا کردم بهرحال

چقد برات مهم بود که بعد از سه سال توی این تاپیک سکوتتو شکستی 😁😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

و منم نشستم با صوت تکرار میکنم بیشتر عزاداری ها و ضبط صوت که عبدالباسط رو میذاشتن یادم اومد

نگا اینجور موفع ها فقط باید اون زن شوهره تو فیلم کانجرینگ رو بیاری، چیزا دیگ جواب نمیدن 😂

من تاحالا هیچوقت ندیدمشون اما حسشون کردم یه بار.

خونه مادرشوهرم مهمون بودیم.تو یکی از اتاقاشون خوابیده بودیم .می دونستم خونشون جن داره چون خواهرشوهرم می دیدشون گاهی.شب بود هنوز خوابم نبرده بود یهو یه ترس خیلی وحشتناکی همه ی وجودمو گرفت ترسی که تا اون روز تجربه اش نکرده بودم جوری که گریه میکردم و شوهرم بغلم کرده بود.اما خداروشکر به چشمم دیره نشدن وگرنه همونجا دارفانی رو وداع میگفتم

جالبه که خونشون پر جن بود و خواهرشوهرم می‌گفت شبا میان بالاسرم .تنها میخوابید تو اتاقش😱

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
سلام عزیزم عزیژم سلام دوستت دارم عاشقتم وسلام بعدشم باهاش عربی میرقصم

فقط رقص عربی😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

سلامن و جن 

و السکته و تمامن

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته