gooolbahar مدیر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 536 عنوان بیاید تا بگم جنسیت اصلا به این حرفا نیست | مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 73 پست سلام دوستان امروز ان تی بهم گفت پسرهدرصورتی که کاملا شبیه دخترم بود پس علایم همه الکیه اما فرق داشتم سر دخترم گرمایی شدید اما سر این فندق بشدت سرمایی 1403/04/14 | 02:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gooolbahar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 536 آره کاملا الکیه بمن همه میگفتن خیلی زشت شدی ترشی زیادمیخوری حتمابچت دختره پیرشدم تابه همه انقدرگفتم ... منم گفت تنبلی دختره همش الکیه
حنانه1383 عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1863 برات سخت نیست که بچت کوچیکه بازمیخوای بچه بیاری؟ شرایط بدی دارم شوهرم هست میگه این با من تو فقط بیار خودم پشتتم خانوادش پسر دوس دارن از ته دل میخام ک خدا شادشون کنه
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 27913 نه این دکتره گفت صددرصد پسره و گفت هیچ وقت اشتباه نمیکنه نمیدونم والا اطرافیان منم همه رو اول گفتن پسره زن داداشم ان تی رفت بهترین مرکز تهران گفتن پسر بعد تو سلفری گفتن دختره
خدایا_شکرررت عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 630 طب اسلامی خوبه که من چندماه زیر نظرش بودم یکم راهنماییم میکنی گلم الا بذکر الله تطمعن القلوب انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
gooolbahar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 536 من تواقدامم برا پسر دعا کنین برام ان شالله اما اصلا کیک و شیرینی و قند مصنوعی نخور اصلااااااا
zizi_goloo عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 372 ان شالله که سالمه انشالله فقط همین مهمه وگرن من بچه اولمع جنسیت برام قرقی نداره راسی شما توی ۱۲هفته بهتون جنسیت رو نگف Live for ourselves not for showing that to others
حنانه1383 عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1863 ان شالله اما اصلا کیک و شیرینی و قند مصنوعی نخور اصلااااااا ن فقط عسل و زعفرون خوراکمه
gooolbahar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 536 نمیدونم والا اطرافیان منم همه رو اول گفتن پسره زن داداشم ان تی رفت بهترین مرکز تهران گفتن پسر بعد تو ... والله من سردخترمم درستگفت.اینم دیگه طلاش کامل تو سونو مشخص بود فیلمشو گرفتم😅😅
هیمالیااا عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 8669 شرایط بدی دارم شوهرم هست میگه این با من تو فقط بیار خودم پشتتم خانوادش پسر دوس دارن از ته دل میخام ک ... منظورم این نیست مثلا من فکرمیکنم تازه ازدردسر شیردادن راحت شدم اصلا تحمل بارداری وزایمان دوباره ندارم وگرنه شوهرمنم خیلی کمکم میکنه پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
حنانه1383 عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1863 منظورم این نیست مثلا من فکرمیکنم تازه ازدردسر شیردادن راحت شدم اصلا تحمل بارداری وزایمان دوباره ندار ... خدا طاقتشو میده اتفاقا خیلی حس و حال بارداری و دوس دارم البته اگه پسر باشه چون بیشتر از دوتا نمیتونم بیارم سزارینم سخته
gooolbahar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 536 انشالله فقط همین مهمه وگرن من بچه اولمع جنسیت برام قرقی نداره راسی شما توی ۱۲هفته بهتون جنسیت رو نگف ۱۲ هفته و ۵ روز بودم دیگه امروز ان تی دادم گفت پسره خودش گفت من نپرسیدم
gooolbahar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 536 یکم راهنماییم میکنی گلم والله یه عطاری بود زیر نظر ی استادی بود که متد تبریزیان رو داشتیسری اصلاح مزاج گفت رعایت کردیم
خدایا_شکرررت عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 630 رژیم ک تاثیر زیادی نداره من دکترم گف رژیم احتیاج نیست ولی من باز خودم تو پریودی زیاد رعایت میکنم ولی ... بنظرت چی موثره وقتی میخوای صدرصد جنسیتت جور در بیاد الا بذکر الله تطمعن القلوب انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
gooolbahar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 536 خدا طاقتشو میده اتفاقا خیلی حس و حال بارداری و دوس دارم البته اگه پسر باشه چون بیشتر از دوتا نمیتونم ... منم دخترم ۳ سال و نیمشه