2777
2789
عنوان

امشب دلم گرفته اومدم خونه پدرم

209 بازدید | 18 پست

پسرم که شش سالشه بخدااصلااینکاروبلدنیس باپسرعمش دیدم زیرپتوکارای بدمیکردن اون کلاس سومه حالم ازخودم بهم میخوره باشوهرم دعوا کردم ک خستم دلم برای بچم وخودم میسوزه

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

این جور عادت ها زود از سر بچه ها میفته . درسته میبینی بچه ها حافظشون نسبت به ماها خوبه ولی یک سری بازی ها و کارا تا همبازیشون باهاشکن نباشه یادشون میره انجامش بدن و برن سمتش . فقط از این بچه دورش کن . ولی حتما به خواهر شوهرت بگو شاید بیچاره بی اطلاع باشه 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شوهرت چرا دعوا کردی...بهتر بود نزاری چند روز پسر عمه شو ببینه تا از سرش بیفته...بهتر بود آروم به ...

چی بگم خاهرچون چندباربهش تذکردادم پسرای دزستی نیستن من باخونوادش زندگی میکنم هرچی هم هست تحمل کردم فقط وفقط بخاطر بچم اوناهم انصافن بدنیستن ولی امشب دیوونه شدم دیدم پسرم سواراون شذه الت تناسلی اون هم زده بالا دیوونه شدم هااتالان عذاب وجدان دارم باردارم ولی اینقدراسترس بهم واردشدامشب بعیددمیدونم بخیربگذره شوهرم هم چندباری بهشرگفتم خونمون کامل کن بزنیم بیرون ولی خونسرده خستم خستم

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

این جور عادت ها زود از سر بچه ها میفته . درسته میبینی بچه ها حافظشون نسبت به ماها خوبه ولی یک سری با ...

چی بگم خاهرچون چندباربهش تذکردادم پسرای دزستی نیستن من باخونوادش زندگی میکنم هرچی هم هست تحمل کردم فقط وفقط بخاطر بچم اوناهم انصافن بدنیستن ولی امشب دیوونه شدم دیدم پسرم سواراون شذه الت تناسلی اون هم زده بالا دیوونه شدم هااتالان عذاب وجدان دارم باردارم ولی اینقدراسترس بهم واردشدامشب بعیددمیدونم بخیربگذره شوهرم هم چندباری بهشرگفتم خونمون کامل کن بزنیم بیرون ولی خونسرده خستم خستم

این جور عادت ها زود از سر بچه ها میفته . درسته میبینی بچه ها حافظشون نسبت به ماها خوبه ولی یک سری با ...

دیوونه شدم دیونه بخدا چی بگم تاحالا بچم اینجوری ندیدم هرمدت پدرشون میات بچه هاشون پیش مادزشوهرم میزاره میره ایناهم بی ادب ازدرودیوارمیرن بالا بخدااساایش ندارم تاحرفی بزنی خواهرشوهرم ومادرش میگن هرکی خوشش میلت بیات نیات بسلامت

بمیرم برا دلتتتتت

از دست این مردای خون سرد بزنی آتیششون بزنی بلکه یه تکونی بخورن گرم بشن😕😑

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
دیوونه شدم دیونه بخدا چی بگم تاحالا بچم اینجوری ندیدم هرمدت پدرشون میات بچه هاشون پیش مادزشوهرم میزا ...

اینا دیدن اینجا گیرین و مجبورین بمونین زبون دراوردن🫤🤨

بمیرم برا دلتتتتتاز دست این مردای خون سرد بزنی آتیششون بزنی بلکه یه تکونی بخورن گرم بشن😕😑

خدانکنه عزیزم من حاضرم هم ادامه بدم ولی خط قرمزم اینکاراست اونم بچه شش ساله اونابی ادبن افتضاح دوتابرادرن همدیگروانگولک میکنن چندباربه مادرشون گفتم ولی اینحوری دیگه توقعش نداشتم شوهرم هم اینباردارم براش تاخونه نبینه عمرابرگردم بمونه اونجا مادرشم خستس خودش شام ناهارش بده منم باپدرم اومدم درسته پسرم اونجارومیخات بیات پسرشوببره ببینم چطوری تحمل میکنه خستم دیگه 

اینا دیدن اینجا گیرین و مجبورین بمونین زبون دراوردن🫤🤨

مجبورم فقط مجبور سه تابرادرداره بیکارن فقط میخورن میخابن همه هم ازسی سال به بالا خودش کارمیکنه بااون برادرشوهرم خرج زندگی میدن میگم اشکال نداره یروزی همه ایناتموم میشن صبرکن ولی تاتقی به توقی میخوره میگه جمع کن بروخونه پدرت وبعدش هم مادرشوهرم شاکی میشه ک بهونه میخای تووومشخصه 

خدانکنه عزیزم من حاضرم هم ادامه بدم ولی خط قرمزم اینکاراست اونم بچه شش ساله اونابی ادبن افتضاح دوتاب ...

رفتی خونه بابات؟

رفتی خونه بابات؟

اره پدرم اومده بود سربزنه یهویی مادرشوهرم همه چی گفت شوهرم ک شبکاره خواهرشووهرم بهش کفت زنت داره تعریف میکنه همه چیو اونم شامی شد ک چرا این مسخره بازیازودروردی اینحرفاروورسوندی کفتمش مگه من گفتم مامانت گفت گفت باشه جمع کن برو پدرم هم شنید کفت جمع کن بریم 

اره پدرم اومده بود سربزنه یهویی مادرشوهرم همه چی گفت شوهرم ک شبکاره خواهرشووهرم بهش کفت زنت داره تعر ...

خوب کردی 

خوب کردی

میخام برای خودم راه حل درست کنم خستمه تاکی باخونواده اش باشم  دوماهه باردارم ن سونورفتم ن ازمایش چراچون فعلا هرچی داشت خرج خوردخوراک منوخونواذش میکنه هیچ پس اندلزنداریم پول اب وبرق هم خوذش بلیدبده بقیه فقط خوابن خرج شوهرم وبرادرشوهرم همین توخونه ای که 12نفرتوشن

میخام برای خودم راه حل درست کنم خستمه تاکی باخونواده اش باشم دوماهه باردارم ن سونورفتم ن ازمایش چرا ...

بعد اینطوری با این شرایط چطوری میتونه خودش رو جم کنه که بتونید مستقل بشید آخه