2777
2789
عنوان

دختری که تو 17سالگی شوهر میخواد چیه💔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 65 پست
آره هزار بار هم برگردم عقب بازم به همسرم جواب مثبت میدم مستقله از خانوادش . زن و زندگی اولویت اولشن ...

خداروشکر ک پشیمون نیستی و شوهرت ادم درستیه، من افراد خیلی زیاد رو دیدم بخصوص تو این سایت ک تو سن ۱۷ ۱۶ سالگی ازدواج کردن و بشدت پشیمونن و معتقدن ک اثر هورمون ها بوده خوشحالم ک از اونا نیستید❤

دختری با روح بنفش💜(2025Army)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر ک پشیمون نیستی و شوهرت ادم درستیه، من افراد خیلی زیاد رو دیدم بخصوص تو این سایت ک تو سن ۱۷ ...

من هیچوقت تو فاز دوست پسر و ازدواج و رابطه جنسی و ... نبودم به فرد آروم و درسخون بودم و اصلا ذره‌ای به ذهنم نمیومد که بخوام ازدواج کنم

یکهو پیش اومد و خیلی به دلم نشست همسرم از همه لحاظ 

(ما سنتی آشنا شدیم)

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

من چی بگم که همسن مادرت میشم

هزار تا بدبختی داریم من و عزیزانم 😭

یه صلوات بفرستید برای حل شدن مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم 😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ازدواج توی سن کم ...یعنی با بی تجربگیت به خودت ، به همسرت و به یه قوم صدمه میزنی، نمیتونی مدیریت کنی ...

میشه منو راهنمایی کنید 🙏

خانوادم از بیرون خوب به نظر میان و به قول دیگران فرهیخته 

اما من باهاشون سازگاری ندادم اصلااا و متنفرم ازشون 

سال گذشته ۱۷ ساله بودم ازم یک خانواده سرشناس شهرمون که اغلب دکترن و پولدار خواستگاری کردن شغل پسره چون بچه بودم بهم چیز زیادی نگفتن نمی دونم خیلی هم اصرار کردن ۲ بار اومدن 

میشه منو راهنمایی کنید 🙏خانوادم از بیرون خوب به نظر میان و به قول دیگران فرهیخته اما من باهاشون ساز ...

الان ۱۸ ساله ام میگم بله رو بگم اینطوری آرامش بیشتری خواهم داشت اونجا استفاده کنم واسه پیشرفت چون خانواده تحصیلکرده ای هستن این امکان و شرایط رو رو برام فک میکنم فراهم کنن 

از طرفی مسئولیت داره زندگی متاهلی 

ولی خونه خودمون آرامش ندارم همش با خانواده درگیرم واقعا موندم