2777
2789
عنوان

دختری که تو 17سالگی شوهر میخواد چیه💔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۷ سالگی ازدواج کردم 

مشکل مالی نداشتم 

محدود نبودم

بچه اول و تک دخترم و به اصطلاح تو پر قو بزرگم کردن

خانوادمم خیلی خوب بودن و هستن

دلیل ازدواجم عشق بود 

فرار کردن از شرایط خونه و خونواده اصلا راه درستی برای ازدواج نیست 

اکثر کسایی که به این دلایل ازدواج کردن . ازدواج موفقی نداشتن البته درسته که ازدواج موفق هم بوده بیمشون اما درصد بد‌تر شدن زندگی خیلی زیاده

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

ما میدیدیم😐🗿بچست درهرصورت

عزیزم چقد خوب

منی ک اصا تو عمرم کارتون ندیدم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من ۱۷ سالگی ازدواج کردم مشکل مالی نداشتم محدود نبودمبچه اول و تک دخترم و به اصطلاح تو پر قو بزرگم کر ...

راضی هستی از زندگیت برگردی بازم ازدواج میکنی؟

دختری با روح بنفش💜(2025Army)
باو من مامانم با ۴٠ سال سن میبینه 😐 خودمم مطمئنم همینجوری میشم

من اصلا تا حالا ندیدم 

میدونم بعصیا کودک درونیشون فعاله یا علاقه دارن خیلی خوبه

اخه بعضا بعضیا میپرن میگن من 17 سالم بود تو کوچه بازی میکردم بارها دیدم تو سایت دیگه در این حدم بچه نیستیم ک  

17 سال اصلا مناسب ازدواج نیس ولی دیگ بچه نیس انقدم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

راضی هستی از زندگیت برگردی بازم ازدواج میکنی؟

آره هزار بار هم برگردم عقب بازم به همسرم جواب مثبت میدم

مستقله از خانوادش . زن و زندگی اولویت اولشن . صبوره و در برابر عصبانیت من خیلی منطقی برخورد می‌کنه . دست بزن ندارن . خسیس نیست . بد دل نیست . متعهده و خیلی خوش اخلاق و خنده رو

حتما باز هم همسرمو انتخاب میکنم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

یک درصد فکر کن آرمی نباشم ، مگه میشهههه🥲

عرررررر ذوقققق پس اینا برای توووو😘😘😘💜😘💜😘😘💜😘💜😘💜💜😘💜😘💜😘💜😘💜🥰🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜💜🥺🥺💜💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺💜🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

دختری با روح بنفش💜(2025Army)
چرا اینو داریم💔

من خودم ۱۹ سالگی ازدواج کردم با اینکه خودم به ازدواج فکر نمیکردم اصلا...جهنمو تجربه کردم، نکن...عجله نکن خودتو ارتقا بده و سعی کن آرامش داشته باشی ، خانوادتم ببینن تو شادی و به فکر پیشرفت خودتی رفتارشون بهتر میشه، قرار نیست پیر بشی باهاشون که چند سال دیگه بهترین ازدواجم میکنی ایشالا...ولی مثل ما نباش که زود ازدواج کنی و بعد از کلی بدبختی و سختی کشیدن و هزاااار تجربه ی تلخ... بعد از ۸ سال تازه بفهمی زندگی چیه تازه حس کنی خوشبختی