2777
2789
عنوان

یه سوال راجبه پریود

76 بازدید | 3 پست

من اگه تو دو سه روز اول پریود حموم برم خون ریزیم کم میشه تبدیل به لک میشه براهمین تو دو سه روز اول همیشه سعی میکنم حموم نکنم 

اما امشب انقدر خون ریزی داشتم تا پاشدم برم دسشویی پس دادم به شلوارم و ران پام خونی شد مجبور شدم برم حموم هم شلوارمو شستم هم شکم به پایینمو با دوش آب ولرم شستم و دراومدم دیگه کامل حموم نکردم

ولی نگرانم خون ریزیم باز کم شه 

چیکار کنم کم نشه؟

اینماه هم قراره اقدام کنم به نظرتون وقتی خون ریزیم کم شه مشکلی پیش نمیاره که تو روند باروریم؟

تو نت سرچ میکنم میاره اتفاقا حموم کردن تو دوران پریودی خیلیم خوبه و حداقل هرروز ۲ بار باید واژنو شستشو داد تا از سه سری عفونتا جلوگیری بشه 

تو همین سایت تو بعضی تاپیکا هم دیدم نوشتن که اگه آب به کف سر بخوره خون ریزی قطع میشه و منم وقتی کامل حموم کردم یا فقط که موهامو خواستم بشورم خون ریزیم قطع شده ولی امشب فقط کمر به پایینمو شستم اونم فقط با آب 

بازم نگرانم خون ریزیم کم شه 

چای زعفرلنی یا چای آویشن بخورم درست میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه حموم میرم، هیچ ربطی نداره به کم و زیاد شدن پریود. کم و زیاد بودن خونریزی هم ربطی به باردار ...

پس چرا تا اب به بدنم میخوره خون پریودم کم میشه؟

ولی وقتی نمیرم روند عادیشو ادامه میده