2821
2789
عنوان

چجور زرنگ باشیم

242 بازدید | 7 پست

من ی فامیل دارم باهاش در ارتباط نیستم دیگ ولی خیلی زرنگه مثلا توخونه با دورکاری ماهی ۳۰الی ۵۰ در میاره 

و...از همه لحاظ زرنگ و تیزه 

چجور زرنگ و تیز باشیم؟؟؟؟؟؟

من واقعا کسی نیس بهم یاد بده ..

هرچه در جستن آنی ،آنی 

خب میتونی ازش یاد بگیری 

لزومی نداره خودت راهی رو پیدا کنی 

میتونی از راهنمایی های بقیه استقاده کنی و انجام بدی

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کارشون چیه

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

۵۰میلیون مگه بلاگر باشه

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته
خب میتونی ازش یاد بگیری لزومی نداره خودت راهی رو پیدا کنی میتونی از راهنمایی های بقیه استقاده کنی و ...

چجوری ازش یاد بگیرم اسکوله بیاد ب من یاد بده نون خودشو اجر کنه و در ضمن دیگ باهاس در ارتباط نیستم 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
2825
2823
2791
2779
2792