2777
2789
مادر و همسرتون رو شما می شناسید، ما خیلی چیزا رو نمی دونیم...اما ب شخصه اوایل ازدواج من هم مثل شما ب ...

ممنون از نظرت عزیزم. 

مادرم کلا مدلشه هر چن وقت یکبار یه چیزی را بهانه کنه زنگ بزنه حزفاشو بندازه هرچقدم بگم زنگ نزن میگع باشه ولی اخر کار خودشو میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش خودمم همینطور فکر میکنم. کلا راضی نبود به این ازدواج هربار هم یه بهانه میگیره و ی دعوا درس میک ...

خوببا مادرت صحبت کن این‌کارهاش باعث میشه بین‌تو وشوهرت خراب شه و زندگیت داغون شه 

راستش خودمم همینطور فکر میکنم. کلا راضی نبود به این ازدواج هربار هم یه بهانه میگیره و ی دعوا درس میک ...

با مادرت صحبت کن بگو که با این رفتارهاش توی زندگی شما تنش ایجاد میشه و باعث میشه از اونطرف رابطه ی شما و خانواده شوهرت هم به هم بریزه و شما اذیت بشید... بگید توی این مسائل دخالت نکنن و خودتون میتونید حل کنید

استارتر صورت خوشی نداره تو نامزدی تنها بلند شی با اتوبوس بری مادرتم حق دارهمیتونس یه روز زودتر بیاد ...

عزیزم حقیقتش واسه کار داره میره اون شهر و در کنارشم خانوادشو ببینه یعنی واقعا اینبار مرخصی در حدی نداشت ک بتونه دنبال منم بیاد

بخدا نمیدونم. میگف شوهرت میخاد بره تو زرنگی تورو نبره بیاره و واست ارزش قائل نمیشه. واسه خودش هی میب ...

این قضیه ک گذشت ،چندروز بگذره همه اروم میشن،شمام وقتی میدونی خانواده ات مخالف ازدواجت بودن،بهتر بهونه دستشون ندی،وقتی چیزی پیش میاد بشین با خودت فکر کن،اینجوری بشه عکسالعملشون چطوره!؟اونجوری بشه عکس العملشون چطوره؟

در کل اسه بیا و برو تا عروسی کنی و تموم بشه

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
ممنون از نظرت عزیزم. مادرم کلا مدلشه هر چن وقت یکبار یه چیزی را بهانه کنه زنگ بزنه حزفاشو بندازه هرچ ...

پس مادرتون حساسیت بالا دارن  و این تو طولانی مدت رابطه ی شما رو خراب می‌کنه...

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
خوببا مادرت صحبت کن این‌کارهاش باعث میشه بین‌تو وشوهرت خراب شه و زندگیت داغون شه

بخدا دیگه خسته شدم از بس باهاش حرف زدم. هربار یه چیز بهانه میکنه هرچی دلش میخاد میگع و انتظار داره شوهرم ناراحت نشه. تازه بعد طلبکارم میشه میگه چه اخلاق بدی شوهرت داره و تا اخلاقش اینه من کاری به کارش ندارم

خیلیییی. نمیدونم با عروسی کردن بهتر میشه اوضاع یا بدتر

انشاالله که بهتر بشه...

مامانه منم همیشه میگه بزار برات ارزش قائل بشه...واینا..

حتی هی تو عقد میگفت هرموقع  میگه بیا بریم بیرون.‌باهاش نرو...خب آدم تازه عقد کرده دوست داره با شوهرش باشه..ولی الان ازدواج کردم بهتر شده

با مادرت صحبت کن بگو که با این رفتارهاش توی زندگی شما تنش ایجاد میشه و باعث میشه از اونطرف رابطه ی ش ...

ممنون عزیزم خیلی صحبت کردم ولی بازم امتحان میکنم. 

تا بهش این حرفا را میزنم بدش میاد که چرا اینجور میگی من مادرتم حق دارم نظر بدم

این قضیه ک گذشت ،چندروز بگذره همه اروم میشن،شمام وقتی میدونی خانواده ات مخالف ازدواجت بودن،بهتر بهون ...

نه عزیزم تمام بشو نیست این ماجرا سردراز دارد. ولی ممنونم از نظرتون حتما با احتیاط تر رفتار میکنم بعد از این