2777
2789

من کلا خانوادم از اول مخالف ازدواجم بودن دلیلش هم راه دوری بخاطر شغل همسرم بود. به این صورته که خانواده من تو یه استانن، خانواده همسرم یه استان دیگه و خود شوهرمم یه استان دیگه. شد ۳تا استان مختلف. اینا را گفتم ک داستانا متوجه بشید.

شوهرم قصد داشت بره دیدن خانوادش منم خیلی دوس داشتم باهاش بتونم برم،  بعد همسرم گفت اگ خانوادت اجازه میدن خودت با اتوبوس بیا اینجا تا با هم بریم اگه هم اجازه نمیدن من میرم و میام، اخرماه میام دنبال‌ تو میارمت پیش خودم. ولی خب دیگه مسافرت از دستم میرفت.

من دقیقا همین حرفا را به خانوادم زدم قبول کردند گفتند باشه برو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شبی که من میخاسم راهی بشم خانوادم مخصوصا مادرم سرناسازگاری برداشت که چرا خودش نیومد دنبالت، ما ناراضیم، شوهرت داره از الان زرنگ بازی در میاره تورو نبره نیاره، که من توضیح دادم اینسری واقعا نمیتونه بیاد دنبالم و گفته اگ نمیزارن نیا ولی خب من خودم دوس دارم باهاش برم ولی بی فایده بود.

و بعد هم دور از چشم من، مادرم به شوهرم زنگ زده گفته اولین اخرین باره ما گذاشتیم اینطوری بیاد و ما اصلا راضی نبودیم و یه جوری گفته که مثلا تو بی غیرتی که زنت اینطوری اومده. شوهرمم میگع پس چرا الان میگین ناراضین چرا زودتر نگفتین من که گفتم ازتون اجازه بگیره و همین الان بلیطو کنسل میکنم. منم دقیقا اینجا ترمینال بودم ک خبردار شدم و بین تلفناشون گیر کردم. از شوهرم ک‌ میگف نیا و مادرمم میگف من که چیزی نگفتم شوهرت الکی شلوغش کرد و تازه مامانم بدش اومده میگع شوهرت از عمد اینطوری قشقرق بپا  کرد و گفت بلیطو کنسل میکنم که منو ادب کنه دیگع حرف نزنم. 

از اونورم شوهرم ناراحت ک‌ مامانت با حرفاش گف تو بی غیرتی

تازه یه دعوا هم شوهرم با کن کرد که چرا دروغ بهم گفتی.فکر کرد من الکی گفتم خانوادم راضین. 

ک واسش توضیح دادم گفتم دقیقه اخر اینکارا کردند😞

شوهرم دیگ هیچی نگفت از بعد این ماجرا ولی خب میدونم با مادرم سرسنگین میشه.

از اونورم مادرم قهره و ناراحت و میگع تا شوهرت اخلاقشا درست نکنه کاری به کارش ندارم

دقیقا شبی که من میخاسم راهی بشم خانوادم مخصوصا مادرم سرناسازگاری برداشت که چرا خودش نیومد دنبالت، ما ...

خب عزیزم بنظرم شوهرت مقصر نبود شرایطش اینجور بودش و از اول هم از خانواده ات اجازه گرفتی.... فکر کنم مادرت از چیز دیگه ای عصبانی بود اینجوری خالی کرد خودش رو

مادر و همسرتون رو شما می شناسید، ما خیلی چیزا رو نمی دونیم...اما ب شخصه اوایل ازدواج من هم مثل شما با خانواده م همراه بودم، یعنی از قبل حساسیت خانواده مو می دونستم و ب همسرم انتقال می دادم، مثلا جوری برخورد می کردم ک خودش بیاد منو ببره و بیاره و ...اما الان تو همچین ماجراهایی شاید ب روی خانواده نیارم، اما طرف همسرم رو میگیرم...چون ب من ثابت کرده ک دنبال رفاه من و پسرمه...شما هم بسنج، البته اول ازدواج تونه، بهتره تنها رفت و آمد نکنید، ن اینک همسرتونو تحت فشار بذارید...اگ نشد اصلا نرید، اما اگ ب همسرتون اعتماد دارید، ب مادر گوشزد کنید ک  بدون هماهنگی با شما و تماس پر از جدل با همسرتون ب روابط شما با همسر آسیب می زنند🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

استارتر صورت خوشی نداره تو نامزدی تنها بلند شی با اتوبوس بری مادرتم حق داره

میتونس یه روز زودتر بیاد دنبالت 

اصلا دوروز میموند خونه شما بعد با هم میرفتید خونه مادرشوهر 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
خب عزیزم بنظرم شوهرت مقصر نبود شرایطش اینجور بودش و از اول هم از خانواده ات اجازه گرفتی.... فکر کنم ...

راستش خودمم همینطور فکر میکنم. کلا راضی نبود به این ازدواج هربار هم یه بهانه میگیره و ی دعوا درس میکنه دیگع خسته شدم بخدا. 

حالا چرا مامانت اینکارو کرده مگه چی میشد تا اونجا تنهایی بری ایندفعه والله تو اتوبوس هیولا نبود که‌ب ...

بخدا نمیدونم. میگف شوهرت میخاد بره تو زرنگی تورو نبره بیاره و واست ارزش قائل نمیشه. واسه خودش هی میبافعه