دوستان مطلبو کلی مینویسم حال ندارم تیکه تیکه بگم. دوستم با محیط نی نی سایت اشنایی نداره و اینک الان گوشیشو داداشش گرفته و این با خط مادرش بم زنگ زد با گریه گفت چی شده و من ازتون کمک میخام . دوستم اردیبهشت ۴۰۱ نامزد کرد و وقتی بمن گف با کی شوکه شدم خودش دختر قشنگیه عملیه و ب مُدو تیپو فیسش اهمیت میده میگم عمل ک بدونید دختری بود ک اهمیت بده خیلی ب زیباییش تهران زندگی میکرد پدرش توو دوران نامزدیش فوت کرد و این و یه مادر تنها موندن برادرا و حاهراش ازدواج کردن و این بچه ی کوچیکه خونس . برادرش وضع مالی خوبی داش اما کمکش نمیکرد جهازشو ب زور گرف . نامزدش اهل یه روستا توو ارومیه هسش . زن داداش پدرمادرش اون روستا بودن و این واسه عروسی خواهر زن داداشش رفته بود اونجا ک یکی دیدو پسندیدو برادرع نامردش اینو داد ب اون پسره روستایی مجبور شد . توو دوسال نامزدی طرف براش ن عیدی اورد ن خرجی داد فقط دعوا داشتن اما چون پدر نداشت مجبور شد ادامه بده من خیلی بش گفتم کارش اشتباهه شوهرش خیلی فحاشه نمیذاره شماره ی زنشو حتی دختر عمه ی خود ش داشه باشه قلبش سیاس. همش گوشیش. چک میکرد اینم با خط مادرش بم زنگ میزد تا دو ماهی خبر نداشم ب مادرشم زنگ نزدم ما ازدوران ابتدایی دوسیم . نگو ازدواج کرده بمنم نگفته توو روستا عروسی گرفته. حلقشم قبل عروسی فروخته داده پسره یخچال بخره. بعد الان ۲۳ فروردین عروسی کرده از دیروز برگشته تهران برادرع دیگش رفته دنبالش. بقیش رو باز الان کامنت میذارم و کمکی ک میخام ازتون