2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک

2187 بازدید | 9 پست

دوستان مطلبو کلی مینویسم حال ندارم تیکه تیکه بگم. دوستم با محیط نی نی سایت اشنایی نداره و اینک الان گوشیشو داداشش گرفته و این با خط مادرش بم زنگ زد با گریه گفت چی شده و من ازتون کمک میخام . دوستم اردیبهشت ۴۰۱ نامزد کرد و وقتی بمن گف با کی شوکه شدم خودش دختر قشنگیه عملیه و ب مُدو تیپو فیسش اهمیت میده میگم عمل ک بدونید دختری بود ک اهمیت بده خیلی ب زیباییش تهران زندگی میکرد پدرش توو دوران نامزدیش فوت کرد و این و یه مادر تنها موندن برادرا و حاهراش ازدواج کردن و این بچه ی کوچیکه خونس . برادرش وضع مالی خوبی داش اما کمکش نمیکرد جهازشو ب زور گرف . نامزدش اهل یه روستا توو ارومیه هسش . زن داداش پدرمادرش اون روستا بودن و این واسه عروسی خواهر زن داداشش رفته بود اونجا ک یکی دیدو پسندیدو برادرع نامردش اینو داد ب اون پسره روستایی مجبور شد . توو دوسال نامزدی طرف براش ن عیدی اورد ن خرجی داد فقط دعوا داشتن اما چون پدر نداشت مجبور شد ادامه بده من خیلی بش گفتم کارش اشتباهه شوهرش خیلی فحاشه نمیذاره شماره ی زنشو حتی دختر عمه ی خود ش داشه باشه قلبش سیاس. همش گوشیش. چک میکرد اینم با خط مادرش بم زنگ میزد تا دو ماهی خبر نداشم ب مادرشم زنگ نزدم ما ازدوران ابتدایی دوسیم . نگو ازدواج کرده بمنم نگفته توو روستا عروسی گرفته. حلقشم قبل عروسی فروخته داده پسره یخچال بخره. بعد الان ۲۳ فروردین عروسی کرده از دیروز برگشته تهران برادرع دیگش رفته دنبالش. بقیش رو باز الان کامنت میذارم و کمکی ک میخام ازتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این برادر بزرگش یعنی زیر پای زنش سانتافس ب این بدبخت توو خرید جهیزیه ام کمک نکرد با پول یارانه ی خودش و مادرش و بازنشستگی پدرش ک فوت شده ب سختی بهترین جهیزیه رو گرف داداشش انقد زده بودش وقتی این اختلاف داش با نانزدش ک مهره کمرش اسیب دید دیسک کمرش بیرون زدو.. این شوهره عوضیش پول خونشونو ک ب زور دوسم با ارث پدری ک بهشون رسیده خریدن. ۴۸۰ میلیون توو روستا .‌نگو این شوهره ۶۰ تومن اون پولو داده ب خاهرش واسش جهیزیه خریده و واسه مادرش فرش با وام ازدواجش . بعد پول خونه رو نداشه پُر کنه چک آخرشو ۶۰ تومنو رفته نزول گرفته ماهی ۶ونیم بده. این یارو خودش نداره حلقه ی زنشو فروخته دوستم قسم ک تاید توو خونه نبود با ریکا . از بعد ریکایی ک باجهازم اوردم و تموم شده نخریده. میگه میگف ب ت..مم ک نداریم میگه ظرفام نشسته و.. برادر و خاهرای دیگش کمکی نکردن این ک نداره و کم سن تره چرا پول خونه رو داده خلاصه پسره زده . همیشه میزنه اینم براد ر دومیش رفته دنبالش از روستا اوردتش تهران . میخاد جدا شه. اولا بنظرتون کارش درسته؟ دوما خرجی ب زنش نمیده هیچی فقط فحش. اگ جدا شه چون عقدش توو روستا ثبت شه از روستا باید اقدام کنه واسه طلاق یا ازتهرانم میتونه؟

مهریه ۵۰۰ میلیون پول انداختن. میخاد مهریشو بذاره اجرا برادرش گفته ب وکیل گفتم گفته ۵۰ میلیون اول باید بدیم تا مهریتو بذاره واسه اجرا. این چون پولی نداره میتونه چیکار کنه؟ عدم تمکین اگ براش بزنن نفقه میتونه بگیره ؟ تا الان از عقدشون یه ریال نداده بهش.. و اینک برادربزرگه کثافتش بازم گرفته اینو زده میگه برو زندگی کن من ب دوستم میگم جنازت بیاد راضی میشن؟؟

خیلی ناراحتم خیلی دختره خوبیه یادمه سالی ک میخاسیم انتخاب رشته کنیم این دوست داشت وکیل شه باباش زنده بود شاگرد سوم کل مدرسه. پدرش نذاشت واسه امتحانات بیاد میگف دخترو چ ب درس خوندن. دختره خیلی خوبیه خیلیا تا حالا با پسری دوستی نکرده تنها بیرون نمیرف میترسید با مادر و خواهر بزرگش میرف حتی واسه عمل بینیش. دختر خوبا خوب. بعد یه دوست دیگمون لاتا. با صدتا پسر دوس بود بین همشون یه خوبو تور کرد ازدواج کرد الان پسرش بدنیا اومده خوشبخت. میگم خدایا حکمتتو شکر اون با اونهمه کثیفیش ک با مرد متاهلم دوس بود اون زندگی قسمتش. اینم این 

خیلی ناراحتم خیلی دختره خوبیه یادمه سالی ک میخاسیم انتخاب رشته کنیم این دوست داشت وکیل شه باباش زنده ...

تصورت از دختر خوب واقعا منطقی نیست ولی خب دوستت از اولم اشتباه کرده با این ادم ازدواج کرده

این برادر بزرگش یعنی زیر پای زنش سانتافس ب این بدبخت توو خرید جهیزیه ام کمک نکرد با پول یارانه ی خود ...

ای بدبختی آخه دختر شهر کجا به روستا میخوره توهین نباشه اما کلا فرهنگ قومیت ها فرق داره من خودم آبادانی هستم خواستگار اصفهانی داشتم قبول نکردم چون اونا یوبس و سختگیرن اما ما آبادانیا لارج و گرم هستیم چطوری یه دختره تهرانی به روز رفته با یه آدم روستایی ازدواج کرده دلیل قبول کردنش چی بوده؟!