2777
2789
عنوان

عینکیا

184 بازدید | 13 پست

عینکیا یادتون میاد حستونو اولین بار که عینک زدین؟تازه فهمیدین چقد نمیدیدین ولی به این ندیدن عادت کرده بودین؟حال بعد عینک زدنو میخوام!خسته شدم ۱۴ ساله انگار همه چی عادیه ولی نیس!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من همیشه میگفتم پوست معلم ریاضیمون چقدر صاف و آیینه ایه

اولین بار که دیدمش برگام ریخت پر چاله چوله... 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

من چهارم ابتدایی میخوندم عینک که زدم همه چی شفاف و عالی شد   من اصلا تخته رو نمیدیدم میدوئیدم جلو تختهههه نمیدونشتم که اصلا مشکل دارم فکر میکزدم همه همینطورین تو خونه هم متوجه نشده بودن معلمم متوجه شد وبه مامانم اسنا کفت منم نزدیک ۱۰ ساله عینکیم 

کاربری دست ۲ نفره

من نزدیک و خوب نمیبینم دکترم 1سال پیش رفتم عینک نوشت برام اما شوهرم پول نداد بخرم الانم احساس میکنم دید نزدیکم بدتر شده.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

صورتا من هر وقت نمی‌زنم میگم چقدر صورتش صافه 🤣🤣

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

۱۵ ساله عینکییم ،یادمه اولین بار چقدر تعجب کردم ،دوربریمو اینقد خوب و شفاف میدیدم ذوق کرده بودم.... از پنجره بیرون نگاه میکردم گفتم مامان زنبور رو شکوفه گیلاس هاروهم میبینم ، ...... دیدم مامانم با این حرفم بغض کرده بود

من چهارم ابتدایی میخوندم عینک که زدم همه چی شفاف و عالی شد من اصلا تخته رو نمیدیدم میدوئیدم جلو تخ ...

منم معلم ریاضی یه روز داد زد روم فلانی کوری چرا همش مپرسی تخته رو نمیبینی ،به مامانم گفت منم نزدیک ۱۵ ساله عینکیم