2777
2789

دوشنبه عروسیش بود .چقدر شاد و خوشحال بود بدون پدر با حقوق معلمی چ عروسی آبرومندی گرفت .فقط تو سن ۲۷سالگی رفت تو قبرستون سرد.با هزاران آرزو دلم داره براش میترکه چرااااا خدا؟؟؟؟؟؟

مواظب حرف هاتون باشین!!!!😐حرف هاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره.....🤦‍♀️🥀

روحش شاد چ سخت🖤🖤

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙂💔 خیلی دردناک مرگ جوون

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

دل براش خونه چطور می‌رقصید....

عزیزم 

چ نسبتی داشت باهاتون

خدا به دلتون ارامش بده

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
خدارحمتشون کنه..چرا فوت شدن؟؟؟خداصبر بده

شب با هزار آرزو خوابید صبح بیدار نشد اصلا باورم نمیشه دیگه نیس....دوشنبه عروسیش بودم

موندم توش جرا ما برا این دنیای مزخرف غصه هم مسخوریم

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
شب با هزار آرزو خوابید صبح بیدار نشد اصلا باورم نمیشه دیگه نیس....دوشنبه عروسیش بودم

عین عمو من شب خوابید و بیدار نشد ولی ارزو ب دل موندیم و عروسیش رو ندیدیم 🙂💔

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

عزیزم پسر خالم بود دوشنبه عروسیش بود .دیشب خوابید صبح بلند نشد نماز جنازه اش ساعت ۵عصر بود .دلم داره میترکه