2777
2789

سلام 

من یه خانومایی دور و برم میبینم ک بعضی هاشون آپشن خیلی خاصی ندارن مثلا قیافشون خیلی خیلی معمولیه و گاهی کمتر از معمولی، سرو وضعشون، وضع خانوادشون از لحاظ فرهنگی و اقتصادی، یا اخلاقشون در سطح خیلی معمولی هست ولی شوهراشون خیلی عاشقشونن و هرکاری براشون میکنن و حرفاشون رو گوش میکنن

من خودمم معمولیم وهیچ ادعایی ندارم اما خب وقتی مقایسه میکنم میبینم با توجه ب اوناشوهر من  باید خیلی از من راضی و عاشقم می بود و قدرمو میدونست گاهی میگم کاش من میمردم شوهرم یکی از اونها میگرفت بعد قدر منو میفهمید خخخخ

ماهم اوایل عاشق و معشوق بودیم ولی کم کم هیچی ازون عشق و اشتیاق نموند  

بنظر شما ملاک دوست داشته شدن چیه

من چی کم دارم ک شوهرم اونقدری ک میخام بهم توجه نمیکنه

مشکل از زنه یاشوهر در این مواقع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین توقعت باعث میشه فک کنی دوست نداره چرا خودتو خیلی سطح بالا میدونی یعند اگه فقط یبار جلو شوهرت به دهنت بیاری که قدر یه نوک انگشت ازخودت راضی هستی قدریه کوه ازچشمش میفتی 

اعتمادبه نفسو نمیگما منت گذاشتنو میگم

بنظر من هیچ چیز به اندازه اخلاق و رفتار نمیتونه یه مرد و مطیع و عاشق زنش کنه!

این چیزایی که شما گفتید(سطح فرهنگی و زیبایی و ...) برا اوایل آشنایی و ازدواج مهمه.

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

زن داداش من اینجوریه فقطم چون ناز و عشوه شدید داره انقدم بی هنره  ی غذا بلد نیست درست کنه اما جرات دارری بگی به برادرم خودشو میزنه که چرا اینجو به زنم میگید!

خانم من ماهه در اسمون باز شده افتاده پایین برا من و..

همشم بخاطر این ناز  و عشوه بیخوده و اگرنه ن قیافه خاصی دداره نه حتی مادری برا بچش بلده نه اشپزی فقط ناز و عشوه!

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

عزیزم همه چی که به ظاهر و قیافه و سن نیست که تو آدما رو نهایتا 3-4 ساعت باهشون نشست و برخاست داری  زندگی نمیکنی که بدونی.
اون مطمعنا تو زندگی زناشویی برای هم کم نمیزارن. تو میگی اخلاق معمولی حتما برای شوهرش خیلی اخلاقش خوبه
بعد هم به خدا تو زندگی آدما نیستیم. به هر حال هر کس یه جور مشکل داره!!!!

خيلي چيزا تو عشق و دوست داشتن مهمه،نميشه واقعا يه جواب خاص به اين سوال داد

مثلا چی

آخه دوست داشتن ک دلیل نمیخاد

من گاهی خیلی ازش دلخور میشم تا حالا خیلی اذیتم کرده و پشتمو خالی کرده ، ولی بازم دوستش دارم