2777
2789
عنوان

چرا خدا عذاب میده

135 بازدید | 11 پست

چرا باید از بچگی بیماری های مختلف بکشم؟

از اول عمرم تا ۷ سالگی درگیر یکی بودم

بعدش یکی دیگه اضافه شد

دوباره و دوباره هم داره اضافه میشه ... مگه چه گناهی کردم از وقتی بدنیا اومدم؟مشکل خدا باهام چیه؟خب از اول بدنیا نمیومدم ، تروخدا نگین خدا دوستت داره و اینا این مزخرفاتو نمیتونم تحمل کنم

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب ندارهمنم ی بیماری ژنتیکی نا علاج دارمو کلی بیماری دیگبیخال بابا

خسته شدم دیگه ، من ژنتیکی ، پوستی ، استخوانی ، تیروییدی ، تخمدان ، مگه ی آدم چقد تحمل میتونه کنه؟

خدا عذاب نمیده. به صورت تصادفی با ژنتیک های مختلف دنیا میایم و با مشکلات مختلف‌.

خیلی از مشکلاتی ک آدم عادی تو زندگی داره منم دارم چون دارم تلاش میکنم عادی زندگی کنم ... از تحمل اینا خسته شدم ، ۵ سال بخاطرش مدرسه نرفتم ول کردم ، دیگه نمیکشم

خیلی از مشکلاتی ک آدم عادی تو زندگی داره منم دارم چون دارم تلاش میکنم عادی زندگی کنم ... از تحمل این ...

تازه ۱۸ . ۱۹ سالمه ، بقیه زندگیم بدتر بشه چی!؟

منم نام ببرم هم بدترن...هم دردناک ترپس فقط مجبوریم بسازیم

مامان بابامم خسته شدن ... الان مشکل خونی هم گرفتم که باز ژنتیکیه ، بیشتر تا ناراحت خودم باشم ناراحت مامان بابامم ...