خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 عنوان فقط اونایی ک نامادری هستن بیان 4242 بازدید | 89 پست خانما بچه شوهرتون اومد پیشتون چکارایی کردید چ شرایطی گذاشتین مثلا با مادرش درارتیاطه هنوز بچه ب شوهرتون پیام میده چطوریه یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺 1403/04/13 | 21:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 مامانم نامادری بود رفت و امد بچه ها با خاله و داییاشون قطع کرد ولی بچه ها رو هرهفته میبرد سر خاک م ... البته اون مادرش فوت کرده بوده همسر سابق شوهرم همش اذیتم میکنه ما نفقه رو میدیم کلی چیزم شوهرم میخره با پیام میده میگ پول ب بهونه مختلف یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 37979 بچه شوهرم با ما زندگی میکرد شرط خاصی وجود نداشت مگه پادگانه ؟ با مادرش هم در ارتباط بود
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 بچه شوهرم با ما زندگی میکرد شرط خاصی وجود نداشت مگه پادگانه ؟ با مادرش هم در ارتباط بود من بچه نداشتم خیلی سردر نمیارم باید چجوری باشم چکارکنم .ب شما میزنگه ک با بچه بحرفه ؟ یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 37979 من بچه نداشتم خیلی سردر نمیارم باید چجوری باشم چکارکنم .ب شما میزنگه ک با بچه بحرفه ؟ منم نداشتم کی به من زنگ بزنه؟؟؟
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 منم نداشتم کی به من زنگ بزنه؟؟؟ مادربچه ک با بچه میگیذ در ارتباطه میگم ب گوشی شما میزنگه و پیام میده یا شوهرت؟؟؟؟ یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 37979 مادربچه ک با بچه میگیذ در ارتباطه میگم ب گوشی شما میزنگه و پیام میده یا شوهرت؟؟؟؟ تلفن خونه بود اون زمان ۸ سالش بود هر وقت از مدرسه برمیگشت به مادرش زنگ میزد صحبت میکرد نیازی نبود مادرش به من یا پدرش زنگ بزنه الانم دیگه بچه نیست ۱۸ سالشه حتما با هم در ارتباطن دیگه من در جریان نیستم
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 تلفن خونه بود اون زمان ۸ سالش بود هر وقت از مدرسه برمیگشت به مادرش زنگ میزد صحبت میکرد نیازی نبود م ... سخت بود نگهداریش ؟ یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 37979 سخت بود نگهداریش ؟ اوایل بله قطعا بوده الان دیگه حس نمیشه
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 اوایل بله قطعا بوده الان دیگه حس نمیشه از دیشب فهمیدم میخواد بیاد با ما خیلی حالم بده نیمدونم چکار کنم از شما دختر بود یا پسر یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 37979 از دیشب فهمیدم میخواد بیاد با ما خیلی حالم بده نیمدونم چکار کنم از شما دختر بود یا پسر پسر بود از روز اول میدونستم قراره با ما زندگی کنه توی همچین ازدواجی این موضوع خیلی بدیهی هست
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 پسر بود از روز اول میدونستم قراره با ما زندگی کنه توی همچین ازدواجی این موضوع خیلی بدیهی هست باهاش صمیمی هستی همه کاراشو میکردی از اول؟؟ یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 37979 باهاش صمیمی هستی همه کاراشو میکردی از اول؟؟ باهاش صمیمی ام ارتباطمون خوبه چه کاری مثلا؟ تمام کارا شامل چه چیزهایی میشه؟
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 باهاش صمیمی ام ارتباطمون خوبه چه کاری مثلا؟ تمام کارا شامل چه چیزهایی میشه؟ بچه بود رو میگم مثلا اتاقشو تو مرتب میکردی دسشویی میبردیش یا خیلی دیگ کارا؟؟؟ببخش انقد مبپرسم کسی نی بپرسم ازش یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 37979 بچه بود رو میگم مثلا اتاقشو تو مرتب میکردی دسشویی میبردیش یا خیلی دیگ کارا؟؟؟ببخش انقد مبپرسم کسی نی ... عزیزم پسر ۸ ساله خودش بلد بود دستشویی بره و حمام کنه اتاقش مرتب میکردم لباساش هم میشستم کلاس متفرقه میبردم به درساش هم رسیدگی میکردم دیگه نمیدونم چه کار دیگه ای مد نظرتونه ایراد نداره بپرسید