خانوم_گوگولی مدیر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 عنوان فقط اونایی ک نامادری هستن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 4256 بازدید | 89 پست خانما بچه شوهرتون اومد پیشتون چکارایی کردید چ شرایطی گذاشتین مثلا با مادرش درارتیاطه هنوز بچه ب شوهرتون پیام میده چطوریه یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺 1403/04/13 | 21:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماریوم عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2663 منظورم همین کارا بود .حسودیت نمیشد اوایل ک شوهرت قربون صدقه بچه میرفت؟؟؟ به بچه میخوای حسودی کنی از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
blackmoon67 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 513 شرایط خاصی ندارهبا مادرشون هم در ارتباطن بعضی وقتا اونجان بعضی وقتا اینجا
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 به بچه میخوای حسودی کنی سوال پرسیدم نگفتم حسودیم میشه یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
ریحون_۸۹۰ عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 1718 مال من ۲۶ سالشه😂😂اون دیگه باید کارای منو بکنه مواظبم باشه نه من
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 شرایط خاصی ندارهبا مادرشون هم در ارتباطن بعضی وقتا اونجان بعضی وقتا اینجا میرن پیش مادشون اخلاقشون عوض نمیشه اخه دوستم میگ نیاید دیگ مادشو ببینه یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 مال من ۲۶ سالشه😂😂اون دیگه باید کارای منو بکنه مواظبم باشه نه من اوووه من خودم ۲۵هستم اخه که یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
ماریوم عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2663 سوال پرسیدم نگفتم حسودیم میشه مادرش راضیه که بچه 4 سالش بیاد پیش شما؟ از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
یامووووووررر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1959 شما عزیزم مشکل ناباروری داری ؟فکر کن بچه رو از بهزیستی آوردید اونم گناه داره چون داره آواره میشه و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 مادرش راضیه که بچه 4 سالش بیاد پیش شما؟ نمبدونم باهاش صحبتی نداشتم تمام حرفاش فقط اینه ک پول بدین همشششش یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
ریحون_۸۹۰ عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 1718 اوووه من خودم ۲۵هستم اخه که من ۳۴ ام. ببین بچه ی یکی دیگست حالا چه بزرگ چه کوچیک بچه ی خودت نیست که از توجه شوهرت بهش ذوق کنی. باید دلتو یه کم بزرگ کنی تا این روزا بگذره. نمیگم عاشق بچه بشو ولی باهاش مهربون باش خیلی زود بزرگ میشه میره دنبال زندگیش
ماریوم عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2663 نمبدونم باهاش صحبتی نداشتم تمام حرفاش فقط اینه ک پول بدین همشششش شرایط سختیه امیدوارم موفق باشی از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
blackmoon67 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 513 میرن پیش مادشون اخلاقشون عوض نمیشه اخه دوستم میگ نیاید دیگ مادشو ببینه نه چرا نزاری مادرشو ببینه؟ که از تو متنفر بشه ؟بستگی هم به مادرش داره که بدگویی نکنهتو خوب باش کم کم باهات اکی میشهچند سالشع؟ پسر یا دختر؟
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 شما عزیزم مشکل ناباروری داری ؟فکر کن بچه رو از بهزیستی آوردید اونم گناه داره چون داره آواره میشه بخدا من بچه رو دوسدارم میادم کلی بهش میرسم حتی وقتی شوهرم نی بیشتر هواشو دارم بوس وبغلش میکنم من فقط میترسم شوهرم دیگ اصن ب من توجه نکنه یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
mermaid1986 عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6366 هیچ کدوم این نامادریا جای شما نیستنفقط با شرایط مشابه شما ازدواج کردنهمشون فقط درصد کمی میتونن شمارو درک کننمنم کسی هستم که با مرد بچه دار ازدواج کردمازدواج با مرد بچه دار وحشتناکه سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 من ۳۴ ام. ببین بچه ی یکی دیگست حالا چه بزرگ چه کوچیک بچه ی خودت نیست که از توجه شوهرت بهش ذوق کنی. ب ... از تو دیگ خیلی زود بزرگ شده دختریاپسره؟ یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺