2777
2789
عنوان

پنج نفر چطور با سه تومن سر کنن😭

248 بازدید | 13 پست

برجی ۱۵ تومن باید قسط بده بابام

سه تا بچه ایم ما هرکار میکنم کار پیدا نمیکنم😭😭

دلم داره ازغصه میترکه داغ کات کردنم یه طرف داغ مشکل مالی ی طرف دیگه

من ارزوم بود بتونم برم کلاس‌ زبان مدرک بگیرم ک تدریس کنم ولی ارزوشو باید ب گور ببرم😭😭بقران دارم با گریه تایپ میکنم حالم اینقد بده ک الان مرگ میتونه ارومم کنه

_ چطوری دخترِ شادی باشیم که خراب ب نظر نیایم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گریه کاری درست نمیشههر جور شده برو سرکار

بخدا پیدا نمیکنم

پیدا ام بکنم با شرایط‌ من جور در نمیاد چون دانشجوام خبر مرگم😭😭

تو یوتیوب و این همه سایت میتونی فیلم تدریس ببینی زبانت عالی شه. منم هفته ای یه جلسه برات رفع اشکال میتونم بزارم. بعدشم باید دوره تی تی سی شرکت کنی که مدرک تدریس بگیری و هم مهمتر با مهارت های تدریس آشنا بشی. 

هزینه دوره رو با تدریس کردن میتونی در بیاری

🦥🤌🏻

تو یوتیوب و این همه سایت میتونی فیلم تدریس ببینی زبانت عالی شه. منم هفته ای یه جلسه برات رفع اشکال م ...

زبان ترکی هدفمه عزیزم..

تو یوتیوب و این همه سایت میتونی فیلم تدریس ببینی زبانت عالی شه. منم هفته ای یه جلسه برات رفع اشکال م ...

دوره تی تی‌ سی شما انجام دادید ؟ سخته

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
زبان ترکی هدفمه عزیزم..

چرا سختش میکنی و غم گرفتی؟ سریال نگاه کن داخل اینستا پیج هایی هستن ک آموزش میدن یوتویوب هم هست 

من خودم با سریال ها تونستم یاد بگیرم یکم…

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤