2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرمه، قیمه، جوجه، زرشک پلو با مرغ، استامبولی، کباب تابه ای، ماکارونی، خورشت بادمجون، پیتزا، کتلت، شامی، کوفته تبریزی، گوشت قلقلی 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

تنوع غذایی بالا یی رو تو خونه پدری داشتیم از بعد ازدواج شوهرم هزار ادا داره تنوع نصف شد بچه دارم که شدم اوضاع بدتر شد هر کی یه چیز نمیخوره 🥺🥺

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
از دست یه بچه ی بد غذا ، نهه والا تنوع غذایی ندارم مگر اینکه چند مدل غذا بپزم

وای من تا پارسال برا شام 4 مدل غذا درست میکردم اینقد بدغذا بودن

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
تنوع غذایی بالا یی رو تو خونه پدری داشتیم از بعد ازدواج شوهرم هزار ادا داره تنوع نصف شد بچه دارم که ...

اخ گفتی .....دقیقا منم نمیدونم چی درست کنم دیگه فقط برنج فقط مرغ ....با بچه خدایی سخت تره

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
از دست یه بچه ی بد غذا ، نهه والا تنوع غذایی ندارم مگر اینکه چند مدل غذا بپزم

ما دونفریم من بازم مجبورم دوتا غذا درست کنم ....سرم درد گرفته دیگه هر روز فکر کنم چی درست کنم تهشم باز میرسه به برنج و مرغ فقط🫠

دختر کوچیکم فقط سوپ و انواع اش میخواد

بزرگه دائم لازانیا و پاستا های مختلف و الویه و سوخاری

شوهرم فقط برنجی اونم یا مرغ یا گوشت گیاهی نه

خودم دلم لک زده برای میرزا قاسمی دلمه ای بادمجون سرخ شده و باقلا قاتوق و آبگوشت هی خدااا 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
چه جالب در عوض امضامون یکیه ول کن جهان را😍😁

بههه بههههه خانوم خوش سلیقه✨🥰عهههههه اره😍😍😍خوشحالم بالاخره یکی ازین متن خوشش اومده😅.....من از سال ۹۴این عکسنوشته پروف تلگراممه هنوزم بر نداشتم😅

دختر کوچیکم فقط سوپ و انواع اش میخوادبزرگه دائم لازانیا و پاستا های مختلف و الویه و سوخاریشوهرم فقط ...

الهی بگردم😅خدایی سخت شد

من خودم همش دلم میخواد رژیم بگیرم سبزیجات و اب پز اینا بخورم ولی خب همسرم غذای دیگه مجبورم بپزم براش هرچیزیم نمیخوره