2777
2789
عنوان

مغزم هنگ کرده هر روز هر روز ناهار شام چی بپزم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 21 پست
بههه بههههه خانوم خوش سلیقه✨🥰عهههههه اره😍😍😍خوشحالم بالاخره یکی ازین متن خوشش اومده😅.....من از س ...

ممنونم 😍اختیار دارید خانم گل 

منم از دوسال پیش همینه اتفاقا خیلیا میگن چقدر امضات قشنگه پر از حرفه 😍

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
الهی بگردم😅خدایی سخت شدمن خودم همش دلم میخواد رژیم بگیرم سبزیجات و اب پز اینا بخورم ولی خب همسرم غذ ...

خونه ما یه پا منو آزاده برای خودش من دیگه اکثر مواد غذایی رو تا جایی که امکان داره پخته میذارم فریزر موقع آشپزی مخلوط میکنم حالا بچه بودیم اصلا اهل این نبودیم که اینو نمی‌خورم اونو نمی‌خورم هر چی بود ذایقه مون می‌کشید ولی الان بچه ها یا همسرم با میل نخورن خیلی حس بدی پیدا میکنم برای همین دو مدل میپزم هر وعده رو ...

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم 😍اختیار دارید خانم گل منم از دوسال پیش همینه اتفاقا خیلیا میگن چقدر امضات قشنگه پر از حرفه � ...

قربووووونت عزیزم 🥰😍✨

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
خونه ما یه پا منو آزاده برای خودش من دیگه اکثر مواد غذایی رو تا جایی که امکان داره پخته میذارم فریزر ...

اره میفهمم واقعا من خودمم حس خوبی نمیگیرم همسرم بی میل یا کم بخوره ...بعد جالبه قبل اینکه بره سرکار ازش میپرسم فلان چیزو درست کنم شام میخوری میگه اره خوبه بعد سر شام یه قاشق میخوره خوشش نمیاد میریم بیرون غذا بخوریم😅بش میگم خب من وقت میزارم وقتی خوشت نمیاد بگو یچیز دیگه بجاش درست کنم اونم اصراف نشه

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
اره میفهمم واقعا من خودمم حس خوبی نمیگیرم همسرم بی میل یا کم بخوره ...بعد جالبه قبل اینکه بره سرکار ...

وای این خیلی ستمه کهههه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
خیلی زور داره اونهمه مواد غذایی و وقتو میزارم 🫠🙆🏻‍♀️

خیلی با جنبه ای که بعدش برای بیرون غذا خوردن همراهیش میکنی 🤐🤐😅😅😅