2777
2789
عنوان

واقعا فهمیدم همه خوشگل پسندن

2300 بازدید | 118 پست

امشب بیرون بودیم و دوست.دوستم ارایش غلیظ کرده بود خیلی خوشگل بود از حق نگذریم.و من ارایش نکرده بودم چون ارایش میکنم صورتم پرجوش میشه و حالا همه به این دختره نگاه میکردن و خیره خیره اش بودن حتی همجناسای خودمون و حدودا فک کنم ۷تفری بهش درخواست دادن و من حس خیلی ناراحت کننده ایی گرفتم چون تا حالا درخواستی نداشتم از سوی جنس مخالف و من قبلا صدرصد به این باور بودم که خوشگلی چند درصد ملاکه ولی الان مطمئن شدم💚

برات آرزوی خوشبختی دارم عزیزدلم.

برات ارزوی اینو دارم که خدا راه سعادت و فراوانی نعمت رو پیش پات بزاره

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلی خیلی ملاکه 

اولین ملاک برا خوشبختی 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

جدا به اونی که توی خیابون به دخترا شماره میده حسادت کردی؟ این پسرا همون لیاقتشون خیابونه

من بارها برام پیش اومده از من شماره گرفته بعد دو قدم رفته جلو از بقیه هم گرفته   

یکم ببین سطح خودت کجاست سطح اون پسرا کجاست تا دیگه از این حسا بهت دست نده

با آرایش میمونم خوشگله با عرض پوزش و احترام زیاد

پس چرا من نمیبینم؟ 

هر کس به اندازه قیافش میره جلو😁😁😁

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

با آرایش میمونم خوشگله با عرض پوزش و احترام زیاد

نه بمولا اینجوری نیست من خیلیارو دیدم با ارایش خیلی غلیط بازم خوشگل نمیشن نمونشو تو خیابون خیلی میبینیم

دختری با روح بنفش💜(2025Army)