مم اومدم درمورد عکس رنگی رحم صحبت کنم برای اونایی که استرس دارن وترس ازعکس رنگی رحم دارن.میخوام بگم اصلا استرس نداشته باشین چون خود من انقد استرس وترس داشتم وانقد توسایت ها خونده بودم که درد داره حتی جوری بود تصمیم گرفتم برم بابیهوشی انجام بدم به هیچ وجه بابیهوشی انجام ندین چون ضرر داره اینم بگم استانه تحمل درد من خ پایین بود ولی توکل به خدا ودعای خانواده ام واقعا عالی بود انتظار نداشتم واقعا اینطوری باشه.یه تجربه من به شما این باشه حتما قرص داکسی سایکلین رو سروقت بخو ین وهمون روز سونو نیم ساعت قبل ازانجام سونو شیاف دیکلوفیناک رو حتما بزنین ومن یه قرص ژلوفن که میخواستم برم برای سونو همون لحظه خوردم اصلا نگران نباشین وانجام بدین شاید یکم یه 5 یا 10 دقیقه درد یک لحظه ای باشه رفع میشه حتی من خونریزی هم نداشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!