2777
2789

من با چند نفر داشتم اشنا ميشدم هر كدومشون سعي ميكردن بكوبن داداشم رو كه بگن خيلي فرد خاصي نيست

من اونموفع فك نميكردم اهميتي داشته باشه

در نهايت كه با همسرم اشنا شدم

همسرم هميشه و همه جا ميگه برادرتون يكي از باهوش ترين افراديه كه تو زندگيم ديدم

و ميبينم كه احترام چقدر حس خوبي به ادم ميده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشم ۱۰ سالشه و به شدت باهوش و زرنگه اونم خیلی خوشش میاد ازش

یه روز تعریف نکنم ازش روز بعدش میپرسه حسین کجاست دلم براش تنگ شده🤭

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

نه من برادر دارم نه همسرم فکر کنم فرصت کوبوندن از هر دومون گرفته شده 😂

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

کلامردهانمیگردن زن خوب پیداکنند

میگردن برادرخانم موردپسندشون پیداکنند😁😂🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

وقتی با چند نفر این مشکل پیش اومده باید به گفته ها و رفتارت رجوع کنی عزیزم.

اگه من اشتباه برداشت نکرده باشم گویا برادرت مایه افتخار و خیلی تو زندگیت بولد هست اما برای شما پس نباید توقع داشته باشی برای بقیه اهمیتی داشته باشه

کلامردهانمیگردن زن خوب پیداکنندمیگردن برادرخانم موردپسندشون پیداکنند😁😂🤣🤣🤣

باید از جی داداشای 7و9ساله من خوشش بیاد؟🤣

اابته شاید اینکه بچه‌ان اپشن به حساب بیاد.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

وقتی با چند نفر این مشکل پیش اومده باید به گفته ها و رفتارت رجوع کنی عزیزم.اگه من اشتباه برداشت نکرد ...

اكثرا خوب بخاطر موقعيت و خانواده بهم نزديك ميشدن

ولي اينكه اصرار به كوبوندن يه نفر برا بالا كشيدن خودشون داشتن يه جور دافعه بود

حق با شماست من و برادرم جزو بنياد نخبگان هم هستيم

ولي يارو تا ميديد يه جا ازش تعريف ميكردن ميگفت حتما با پارتي فلاني رفته

در صورتي كه موقعيت پارتي هم داشتيم ولي نيازي نبود به پارتي

حالا همسرم هم با اينكه من هيچوقت سعي نكردم حساسش كنم ولي هميشه دوس داره با برادرم هم صحبت بشه ميگه ادم كلي چيز ياد ميگيره