2777
2789

چند روز پیش داشتم تو چت ناشناس با ی پسر صحبت میکردم ک گفت بریم پیوی . منم ایدیشو گرفتم حرف زدیم قیافه معمولی ای داشت تیپشم خوب بود گفت تو تئاتره . سنش خیلی بیشتر از چیزی ک می‌گفت میخورد ولی ازش پرسیدم گفت نه همونه ک گفتم . بهم گفت تو شهر دیدمت جلو یه کافه ،دقبقا تو اون زمان ک گفت من همونجا بودم . گفت ازت خوشمم اومد ولی نتونستم بیام جلو الان پیدات کردم خداروشکر گفتم من قصد آشنایی ندارم فقط دوست عادی باشیم گفت من دلم واست لرزیده گفتم دلت شاید برا همه بلرزه گفت تا شرایطشو پیدا کنی من برات صبر میکنم مثل دوست حرف می‌زنیم ولی یه روز کامله پیامامو سین نزده دقیقا وسط یه بحث خیلی جالب بودیم ک آف شد . حرفاش جوریع که انگار به همه میزنع و لاشیه. از طرفی مطمئنم سنشو داره دروغ میگه. چجوری بفهمم سنشو یه دستی بزنم؟🤣🤣

لبخند بزن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی چطور جلوی کافه دیدتت شمارت پیدا کرده؟! 

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته
عکس کارت ملی

داداش بنظرت اصلا عکس کارت ملی میده 🙂😂

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....