2777
2789
عنوان

به نظرتون پسره داره دروغ میگه بهم شات هم گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 40 پست
ن تنها سنشون دروغ میگههمه حرفاشو دروغ میگهازش بپرس اسم کافه چی بوده بعد ببین تا حالا رفتی اونجا لصن

آره دقیقا اسم کافه رو درست گفت ولی بازم فکر میکنم دروغه

لبخند بزن   

از يه طرف ميگي تمايلي نداري باهاش وارد رابطه بشي بعد يه روز سين نزدن پيامات برات مهم شده ؟؟🤔

به عنوان یه دوست باید حداقل اهمیت داشته باشم براش دیگه😂😂

لبخند بزن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ناشناس صحبت کردیم بعد عکسمو دید گفت دیدمت

ااهان

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته

اسی من نه آدم پاستوریزه ای هستم نه چیزی قبل ازدواجم دوست پسرم داشتم ولی نصیحت من به تو یه پسر درست و با شخصیت به هیچ عنوان به هیچ عنوان این طرز صحبت دختر براش دلنشین نیست اصلا فکر نکن cool و باحال بنظر میرسی البته ادب هم برای دختر هم برای پسر خیلی مهمه ولی دختر یه درصدی بیشتر سعی کن رعایت کنی تو جمع دوستام منم اینجوری حرف میزنم ولی جلوی همسرم اصلا 

وقتی نده پس دروغ میگه خب

کاملا منطقی 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

پسره برا اینک‌مخشو بزنه چرتو پرت میگه

میفهمم پسرا رو خوب می‌شناسم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

همون ادمو گیج میکنه

اسکله ولش

توهم فمیدی اوضا خیطه😐💔

فک کنم منظورش اینه وقتی دوست دارم مثل خواهرم  هستی ناموسمی نشون نمیدم عکستو هب کسی اه چندش

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
توهم فمیدی اوضا خیطه😐💔

خیلی زیادی خیلییییی