2777
2789
عنوان

فکر کنم بخواد دیت اول با موتور بیاد

880 بازدید | 37 پست

من فردا قراره با یکی برم سر قرار دیت اولمونه.الان داشتیم تلفنی حرف می‌زدیم گفت راستی تو موتور سنگین هم دوست داشتی نه؟ قبلا گفته بودم دوست دارم منم نمیدونستم چی میخواد بگه گفتم آره چرا؟گفت هیچی حالا ببینم چیکار میتونم بکنم.الان میترسم نکنه بخواد بخاطر خوشحال کردنم موتور سنگین بیاره.خودش نداره.استرس گرفتم اصلا تیپ فردای من به موتور سوار شدن نمیخوره بعدم اگه بخوام سوار شم باید بگیرمش بالاخره دوست ندارم اینکارو کنم.الان پشیمونم چرا همون لحظه گیر نشدم که چرا.دلمم نمی‌خواد ذوقشو کور کنم.ازش بپرسم واسه چی درباره موتور پرسیدی؟یهو ضایعم نکنه بگه نمی‌خواستم اینکارو کنم😂 

و اینکه آشنای خانوادگیمونه و قصدمونم جدیده مامانش هم در جریانه.اینو گفتم که کسی نخواد نصیحت کنه

لایک نکن،ریپلای نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دستتو بپیچ دور کمرش. یه دستتم از بالای کتف راستش رد کن بذار رو سینش. اسی منم ببرین

خب دیگه نمیتونه برونه که پسره بدبخت

هالی به هولی میشه😂😂😂

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
من رک میگم یه پسری بودماشین داشت اما اصرارداشت باموتور بیاددنبالم نمیگم موتور بده اما وقتی روی ترک پ ...

ماشین داره عزیزم.وضع مالیشون توپه.گفتم موتور نداره احتمالا بخواد اجاره کنه یا از کسی بگیره.موتوریم که بیاره هم قیمت ماشینه ها

لایک نکن،ریپلای نکن