2777
2789
عنوان

داستان غم انگیز دختر

468 بازدید | 7 پست

دختر ۲۲ ساله ایی که ۱۴سالگی برا بار اول سر سادگی و خامی با ی پسر ارتباط میگیره(درحدپیام)  خانوادش متوجه میشن بشدت ازار میدن تاحد جنون میبرنش خودکشی ناموفق داره، پدرش بعد ۴سال باهاش حرف نمیزنه، دوتا از برادراش هنوز باهاش قهرن و همیشه حرفای سرد بهش میزن حس نجس بودن و هرز بودن بهش میدن،تا حالا نتونسه ی اهنگ گوش بده پیش خانواده چون فکر میکنه خانوادش فکر میکنن از سرعاشقی داره اهنگ گوش میده از بی حوصلگی و فرار از فکر و خیال به گوشی ک پدرش تو ۲۰سالگی با ده روز گریه براش گرفته پناه میبره اما برادرش همیشه بهش میگه تو سرت تو گوشیه الان این دختر سریع عصبی میشه الخصوص نسبت به خانواده و این دو برادر، درحدی ک خودش رو میزنه و جیغ میزنه، دانشجو به اصرار خانواده اخر هفته میاد خونه اما هرموقع میاد با برادرش دعواش میشه

درحدی جنون داره که هنگام عصبانیش قابلیت کشتن ادم رو هم داره  به شدت شکاک شده و خانوادش زمانی که پچ پچ میکنن فکر میکنه از این دارن میگن

الان سوال داره که چکار کنه نجات پیدا کنه از خانواده سمیش 

خاستگاراشم درحدی نبودن که بتونه خوشبخت بشه و از پیش اینا بره 

حس میکنه خدا اصلا اینو ادم حساب نمیکنه که این همه غم بهش داده 

پیشنهاد میکنم بره روانشناس چون سمی بودن خودش کمی از خانوادش نداره

اگر خانوادش هنوز بهش شک داشتن نمیذاشتن دانشگاه بره و اصلا واسش گوشی نمیخریدن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهاد میکنم بره روانشناس چون سمی بودن خودش کمی از خانوادش ندارهاگر خانوادش هنوز بهش شک داشتن نمیذا ...

عزیزم بعد از چند سال پشت کنکور بودن اجازه دادن

میگم ک دیوونه شده

عزیزم بعد از چند سال پشت کنکور بودن اجازه دادنمیگم ک دیوونه شده

خیلیا پشت کنکور میمونن حالا به هر دلیلی 

اینقدر نباید به بخش های منفی زندگی فکر کنه الان که دیگ اجازه دادن بره دانشگاه و کلی از اون داستان دوس پسرش گذشته...خیلی از خانواده ها اینجوری آن متاسفانه مگه یادت رفته پدری که دخترش رو زد کشت بخاطر دوست پسر داشتن!

اگر اینقدر بدش میاد از خانوادش روی مستقل شدن و در آمد داشتنش کار کنه...که پس فردا مجبور نشه با یه ادم داغون تر از خانوادش ازدواج کنه 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱