خانومه_کوالا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 898 عنوان هرچی میخورم چاق نمیشم خستم 995 بازدید | 64 پست از وقتی خودمو شناختم تا دو روز غذا نخوردم سریع لاغر شدمخسته شدم بسکه رژیم چاقی گرفتم هی کوفتو زهرمار خوردم تا چاق شمچه خاکی تو سر کنم؟ چی بخورم یکم پر شم؟ هِی ...💔 1403/04/13 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12012 منم هرچی میخورم چاق میشم خستم 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کبری_زن_اصغر_سبیل عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3567 من توعم یا تو من🤕 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
a_i_d_e_n88 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 1577 منی که فقط از صورت تپل میشم و از هیکل بدون تغییر میمونم 🫠
tmna_hx عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 522 منم تقریبا آناتومی بدنم همینطوره...فقط باید مدام غذا بخوری و ریزه خواری زیاد داشته باشی...
دريل عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6913 منم اصلا چاق نميشم روزبه روز لاغرتر ميشم بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
sheydam عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1207 چند کیلویی؟ ❤️❤️❤️خدایا شکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12012 بیا10کیلوکادوپیچ کنم برات ببر ۲۰کیلوشم با من 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
راهبه74 عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 1341 منی که فقط از صورت تپل میشم و از هیکل بدون تغییر میمونم 🫠 تو از بنده های برگزیده خدا هستی😢خوشبحالت
خانومه_کوالا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 898 من توعم یا تو من🤕 دوس دارم بمیرم دیگههههه هِی ...💔
خانومه_کوالا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 898 ژن خوب یعنی این نه بخدا خوب نیست الان همچی لاغرشدم از بین رفتم هِی ...💔
asenajoon عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 10281 من فقط با قرصای عطاری اشتهام باز میشه ک اونم میگن ضرر داره زیاد