2777
2789

سلام دوستان امیدوارم خوب باشین و نی نی هاتونو سالم بغل گرفته باشین

من روز عید غدیر بی بی چک زدم مثبت شد، روز بعدش آزمایش دادم اونم مثبت شد. دکتر برام تیتر بتا نوشت، آزمایش دادم ۳۸۶/۴ شد. گفتن ۴۸ ساعت دیگه دوباره تکرار کن. دیروز مجدد تکرار کردم خیلی بالا نرفته بود، شد ۴۱۲/۵. از دیروز لک بینی داشتم که امروز تبدیل به خونریزی شد. دیروز به دکترم تلفن کردم و علایم رو گفتم. گفت حتما یه سونو بده بهم خبر بده، احتمال سقط هست.

دیروز عصر به زحمت رفتم سونو، اما چیزی دیده نشد. نتیجه رو بردم دکترم گفت با توجه به مقدار کم تیتر، انتظار دیده شدن ساک حاملگی رو نداشتم، نگران حاملگی خارج رحمی بودم که اونم دیده نشده. گفت فعلا استراحت کن، راه نرو، دراز بکش. شنبه یه آزمایش تیتر بده ببینیم چجوری شده.

الان خونریزیم شبیه پریودیه، اما مثل پریود پد زیاد کثیف نمیشه، خون غلیظ قرمز پررنگ. چیز غیر طبیعی هم دفع نکردم. زیر دلم گه گاه درد میگیره

تا حالا کسی مثل من بوده؟ نگرانم. لطفا جواب بدین😢😢😢😢

من تیتر بتا ندادم.ولی خونریزی زیاد داشتم.سونو  داخلی انجام دادم ولی چیزی مشخص نبود.فقط استراحت کردم و شیاف استفاده کردم.از نظر خوراکی هم رعایت میکردم.خداروشکر ۷هفته تمام قلبش تشکیل شد.

استرس نداشته باش

نه ی بار سقط داشتم ولی برای من قلب تشکیل نشده بود سقط شد . منم گاهی زیرشکمم میگرفت احتمالا تیکه های کوچک ببینی ...

اشکال نداره ناراحت نباش اصلا بعدش هم جلوگیری نداشته باش سریع باردار میشی مجدد دکترم بهم گفت جلوگیری نکن من بعد ۳ماه دوباره باردار شدم .. 

من ی ترکیب گیاهی خوردم سریع پاک شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیتر بتا ندادم.ولی خونریزی زیاد داشتم.سونو داخلی انجام دادم ولی چیزی مشخص نبود.فقط استراحت کردم ...

به من شیاف نداد، گفت چون ساک دیده نشده ممکنه عوارض بده، فقط گفت استراحت کن