2777
2789
عنوان

هرجا میرم دخترمو مهد کودک قبولش نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 37 پست
تمرکزش کمه لباس تنگ و مارک ادیتش،میکنه باجوراب مشکل داره

حتما باید بره پس نیاز به مشاوره و کاردرمانی و شاید دارو باشه نگران نباش قابل درمان‌ هست. از همه مهم تر تو این مراکز این جور بچه ها زیادن و عادی از مهد کودک بهتره اونجا هم بازی هست هم آموزش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی این سن مشخصه بچه نمیتونه قوانین مهد رعایت کنه

فقط باشگاه خوبه 

۱ساعت تقریبا بچه ها میمونن

البته ببرش از‌نظر رفتاری بررسی بشع

احتمالا خودتون هم زیاد باهاش راه میایید 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کی گفته ۳سال زوده واسه مهد؟من پسرم ۱سالشه قراره ببرمش حتما یه مشکلی هست‌که چندجا بهتون گفتن قراره پو ...

یو ساله را که قبول میکنن عزیزم رفتارهای یک ساله که مشخصه چی هست کار خاصی نباید براش انجام بشه وقتی به سن تکاپو میرسن تو گروه‌های آموزشی نمی شینه میگن هنوز بچه اس خدایش تو اون گروهاا هم از سه سال و چند ماه بودن حالا هنوز فک کنم زوده واسه اظهارنظر البته من میبرم پیش دکتر

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
توی این سن مشخصه بچه نمیتونه قوانین مهد رعایت کنهفقط باشگاه خوبه ۱ساعت تقریبا بچه ها میموننالبته ببر ...

بله عزیز دلم خیلی خیلی لی لی به لالایی گذاشتم 

حرفتون کاملا منطقی است

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بله عزیز دلم خیلی خیلی لی لی به لالایی گذاشتم حرفتون کاملا منطقی است

باشگاه الان مناسب سنشه 

۱ساعت هم بیشتر نیست

بزارش خودتون هم اونجا نمونید که به امید شما لجبازی کنه یا حرف گوش نکنه

بسپارید دست مربی حتی اگه سخت باهاش برخورد کرد نگران نباش

احتمالا جلسات اولش اذیت کنه ولی کم نیارید و ببرش

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
باشگاه الان مناسب سنشه ۱ساعت هم بیشتر نیستبزارش خودتون هم اونجا نمونید که به امید شما لجبازی کنه یا ...

زیر ۷ سال باشگاه نمیبرن و ظلم به بچه تحت هر شرایطی کار بسیار اشتباهیه و در دادگاه الهی جزای سختی داره .انسان بودن بچه هاتونو فراموش نکنید .