اصلن نمیدونم چی بنویسم خیلی کلافه شدم میگن خیلی وابسته است هنوز کوچیکه اندازه سنش نیست رفتارش بچه گانه است امروزم بردم یه جای معروف خانومه خودش روانشناس بود میگه بچه های دیگه را میزنه اما باهاشون شوخی میکنه از ذوقش با اونها اینجوری میکنه بعد خودکارشو نداد به بچه ام بچم لجباز تر شد دست آخر با چه ابروزی اومدم از مهد بیرون اومد بیرون تو حیاط مهد کلی با خودش تنها بازی کرد میخنده خدایااا چیکار کنم این بچه سه سالشه اصلن ننیدونم رفتاراش طبیعی است یا اونها پیاز داغ شو زیاد میکنن
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
کی گفته ۳سال زوده واسه مهد؟من پسرم ۱سالشه قراره ببرمش حتما یه مشکلی هستکه چندجا بهتون گفتن قراره پول بدی مجانی که نمزاریش حتما پیش یه روانشناس کودک ببر
تمرکزش کمه لباس تنگ و مارک ادیتش،میکنه باجوراب مشکل داره
حتما باید بره پس نیاز به مشاوره و کاردرمانی و شاید دارو باشه نگران نباش قابل درمان هست. از همه مهم تر تو این مراکز این جور بچه ها زیادن و عادی از مهد کودک بهتره اونجا هم بازی هست هم آموزش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کی گفته ۳سال زوده واسه مهد؟من پسرم ۱سالشه قراره ببرمش حتما یه مشکلی هستکه چندجا بهتون گفتن قراره پو ...
یو ساله را که قبول میکنن عزیزم رفتارهای یک ساله که مشخصه چی هست کار خاصی نباید براش انجام بشه وقتی به سن تکاپو میرسن تو گروههای آموزشی نمی شینه میگن هنوز بچه اس خدایش تو اون گروهاا هم از سه سال و چند ماه بودن حالا هنوز فک کنم زوده واسه اظهارنظر البته من میبرم پیش دکتر
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
توی این سن مشخصه بچه نمیتونه قوانین مهد رعایت کنهفقط باشگاه خوبه ۱ساعت تقریبا بچه ها میموننالبته ببر ...
بله عزیز دلم خیلی خیلی لی لی به لالایی گذاشتم
حرفتون کاملا منطقی است